O-STA

Serija Teror: Zloglasni premierno na kanalu AMC že 15. avgusta

Dogajanje serije Teror_Zloglasni je postavljeno v čas 2. svetovne vojne.
Serija Teror_Zloglasni premierno na kanalu AMC že 15. avgusta

Iz AMC-ja so sporočili, da na male ekrane prihaja 2. sezona napete TV serije The Terror, ki smo jo v Sloveniji začeli spremljati konec lanskega marca. Druga sezona priljubljene antološke serije z naslovom Teror: Zloglasni bo doživela premiero v četrtek, 15. avgusta, ob 22:00. Dogajanje serije je postavljeno v čas 2. svetovne vojne, ko so dale ameriške oblasti več 100.000 japonskih Američanov zapreti v internacijska taborišča po vsej državi. Osredotoča se na vrsto bizarnih smrti, ki preganjajo japonsko-ameriško skupnost, in na potovanje mladega človeka, ki si želi razumeti in se boriti proti zlonamerni entiteti, ki je zanje odgovorna.

V glavnih vlogah bodo zaigrali Derek Mio kot Chester Nakayama, Kiki Sukezane (Lost in Space) kot Yuko, skrivnostna ženska iz Chesterjeve preteklosti, Cristina Rodlo (Miss Bala) kot Luz, Chesterjeva skrivna punca, Shingo Usami (Unbroken) kot Henry Nakayama, Chesterjev oče, Naoko Mori (Everest) kot Asako Nakayama, Chesterjeva mati, Miki Ishikawa (9-1-1) kot Amy, družinska prijateljica Nakayamovih, in priznani igralec, producent, avtor in aktivist George Takei (Star Trek) kot Yamato-san, starešina skupnosti in nekdanji ribiški kapitan.

Serija je nastala v produkciji AMC Studia, Scotta Freeja, Emjag Productions in Entertainment 360. Soustvarjalca in izvršna producenta serije sta Alexander Woo and Max Borenstein. Kot izvršni producenti pa so sodelovali še Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady in Jordan Sheehan.