O-STA

Poletni wellness na plaži

Plaža Meduza v središču Portoroža bo za vse lačne poskrbela s prenovljeno kulinarično ponudbo (LifeClass Hotels & Spa)
V hotelih LifeClass Portorož so pripravili posebno ponudbo wellness storitev na plaži (LifeClass Hotels & Spa)
Vdihnite poletje v zraku (LifeClass Hotels & Spa)
Pestro julijsko dogajanje v Portorožu

Poletje je čas za oddih. Tudi če med letom časa nikakor ne najdemo, si ga poleti enostavno moramo vzeti. Telo in um nam bosta hvaležna. Včasih namreč življenje steče veliko bolj gladko, ko si dovolimo prevetriti misli in se zares spočiti.

Četudi vam delovne obveznosti navkljub počitniškemu vzdušju ne dovolijo daljšega premora, to nikakor ne pomeni, da si ne morete privoščiti vsaj skoka do morske obale. Iz prestolnice do Portoroža prispete že po uri vožnje, se preoblečete v kopalke in že imate občutek, kot da ste na dopustu.

V hotelih LifeClass Portorož so pripravili posebno ponudbo wellness storitev na plaži. Tako lahko pod baldahinom s pogledom na morje uživate v sproščujoči tajski masaži telesa s kokosovim oljem ali orientalski masaži stopal. Vdihnite poletje v zraku in vonju orientalskih dišav!

Plaža Meduza v središču Portoroža bo za vse lačne poskrbela s prenovljeno kulinarično ponudbo. Če še niste poskusili mediteransko obarvane pice Meduza iz krušne peči na prostem, to morate storiti. Dan pa zaključite s pestrim večernim dogajanjem v Portorožu - mestu, ki nikoli ne razočara niti kot vikend destinacija!