O-STA

Blue Magic Inc. zaganja japanese-cuisine.com, program e-učenja za kulturo in tehnike pristne japonske kuhinje

Edini kuharski tečaj na svetu, ki je skladen z bronastim licenčnim sistemom, kot ga priznava japonska vlada.

TOKIO -(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Blue Magic Inc., ki ima sedež v Tokiu in katerega izvršni direktor je Yukiko Akimoto, je v sodelovanju z Japonsko kulinarično akademijo, ki ima sedež v Kjotu in katerega direktor je Yoshihiro Murata, razvilo program e-učenja za poučevanje kulture in tehnik pristne japonske kuhinje. Program je od 12. julija 2019 na voljo po vsem svetu.

To obvestilo vsebuje večpredstavnostne vsebine. V celotnem obsegu je na voljo na tej povezavi:

https://www.businesswire.com/news/home/20190711005266/en/

Čeprav je na svetu več kot 120,000 japonskih restavracij, jih glede na statistične podatke le tri odstotke vodijo japonski kuharji. Po svetu med tistimi, ki delajo v japonskih restavracijah kakor tudi med študenti na kuharskih akademijah, obstaja veliko interesa za japonsko kulinariko. Mnogi se želijo naučiti, kako pripravljati pristno japonsko hrano.

Projekt e-učenja je tako poskus nasloviti to stanje in prispevati k prihodnosti japonske kulinarike, saj omogoča učenje tehnik in kulture japonske kuhinje po vsem svetu.

Prvi predmetnik je sestavila Japonska kulinarična akademija z najboljšimi kuharji na japonskem kot svetovalci. Vsebine so strukturirane na način, ki uporabnikom omogoča ogled videov in postopno učenje tehnik, ki predstavljajo osnovo japonske kuhinje.

Predmetnik je prav tako skladen s smernicami, ki jih je 1. aprila 2016 podalo japonsko ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in ribištvo za licenciranje kuharskih spretnosti, ko gre za japonsko kuhinjo zunaj Japonske. Program pokriva vso znanje in spretnosti, ki so potrebne za bronasti certifikat v okviru omenjenega vladnega sistema smernic. Lekcije bodo sprva na voljo v angleščini in mandarinščini, v prihodnosti pa je predvidena tudi podpora v drugih jezikih.

Naslov spletne strani programa je https://japanese-cuisine.com

Po zagonu programa e-učenja 12. julija je za začetek avgusta predvidena tudi vzpostavitev spletne strani za prodajo kuharske opreme, potrebne za japonske kuharske tehnike.

Izvorno različico obvestila si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190711005266/en/


Kontakti

Za vse poizvedbe se obrnite na:
Blue Magic Inc.
Ms Ayumi Kuji
info@japanese-cuisine.com
https://bluemagic.co.jp/

Vir: Blue Magic Inc.