O-STA

Kreisel Electric z nagrado Frost & Sullivan spoznan za vodilnega v svetu.

Nujnost sprememb na področju mobilnosti še nikdar doslej ni bila predmet tako vročih razprav, in avstrijsko podjetje Kreisel Electric je pokazalo resnično inovativnost na tem področju! Podjetje s sedežem v kraju Rainbach im Mühlkreis v Gornji Avstriji, kjer je bilo ustanovljeno pred pičlimi štirimi leti, je 10. julija prejelo nagrado Frost & Sullivan Product Leadership Award 2019 in se tako uvrstilo med vodilne svetovne ponudnike mobilnosti.

Vrhunsko tehnološko podjetje v rekordnem času

Zmagovalec tekme: Kreislova baterija za e-mobilnost. Ta inovativni izdelek je neprimerljiv v svetu glede učinkovitosti, varnosti in vzdržljivosti - kot je ugotovil Frost & Sullivan na svojem sedežu v New Yorku. To globalno podjetje s podružnicami v 40 državah vsako leto podeli nagrado za tehnološko pobudo (Technology Leadership Award) podjetjem, ki imajo vodilno vlogo pri razvoju in uporabi novih tehnologiji. Sedaj tej elitni skupini pripada tudi Kreisel Electric. To visoko uradno mednarodno priznanje je prejel omenjeni edinstveni izdelek iz Gornje Avstrije, na katerega se zanašajo poslovni partnerji in stranke po vsem svetu.

Varnost na prvem mestu

Baterije so klasična šibka točka e-mobilnosti. Pri Kreislu pa je ravno obratno, zahvaljujoč neverjetni moči baterije, njenim varnostnim značilnostim in dolgi življenjski dobi, ki izhajajo iz posebne tehnologije sestave in inovativnega nadzora nad temperaturo, ki učinkovito nadzira pretoke energije. Za nameček je izdelek načrtovan za učinkovitost, kar omogoča stroškovno učinkovito in povsem avtomatizirano proizvodnjo.

Trije bratje: vsi vzor podjetnika

Inovativne ideje, natančno načrtovanje in učinkovita izvedba v kombinaciji z izbiro pravega trenutka - to so bili dejavniki glavnih poslovnih uspehov bratov Johanna (proizvodni inženiring in elektrotehnika), Markusa (prodaja in marketing) in Philippa Kreisla (raziskave in razvoj). Velika mera poguma in predanosti so trojici omogočili, da v malem gornjeavstrijskem mestu s komaj 3000 prebivalci izdelajo najboljšo baterijo na svetu. Ti podjetniki so svetu dokazali, da je vse resnično mogoče. Čeprav ne sami, saj so jih na njihovi poti spremljali drugi, pri čemer so vložili več kot le svoje zaupanje. Med temi partnerji so OÖ Landesbank, Invest AG, Bank Austria, VKB ter mladi in visoko motivirani zaposleni v podjetju. Vse člane ekipe povezujejo nenehne raziskave in razvoj ter predanost izjemni kakovosti izdelkov. Znanje je njihova moč.

Kontakt za novinarje:

Markus Kreisel
presse@kreiselelectric.com
+43 7949 / 21400

Kreisel Electric GmbH & Co. KG
Kreiselstrasse 1, 4261 Rainbach i. M.

http://www.kreiselelectric.com/presse


http://www.apimages.com/metadata/Index/Kreisel-Electric-receives-the-Frost-amp-Sulli-/b8b5c6d3b1634118b0c4084ea3f3bf28/1/0