O-STA

Vse, kar je dobro vedeti o bioresonanci

Bioresonanca je alternativna oblika zdravljenja, ki se je poslužujejo predvsem tisti, ki imajo težave z raznimi alergijami. Bioresonanca pa lajša tudi druge zdravstvene težave.

Kaj je bioresonanca?

Bioresonanca je metoda zdravljenja, ki poteka s pomočjo energije in spodbuja lastno zdravilno moč telesa. Pri nas je bioresonanca ena izmed bolj razširjenih oblik alternativnega zdravljenja in se je poslužuje veliko ljudi, ki se soočajo z različnimi bolezenskimi stanji in težavami.

Bioresonanca je valovanje naše energije - s posebnim aparatom to energijo zaznajo, jo izmerijo in terapevtsko tudi popravijo.

V našem telesu so prisotna tudi elektromagnetna nihanja. Ta so lahko zelo kratka ali pa tudi zelo dolga. Preko njih naše telo vzpostavlja dinamično ravnovesje. Če se takšno ravnovesje v našem telesu poruši, se lahko razvije določena bolezen.

Kako poteka zdravljenje z bioresonanco?

Zdravljenje z bioresonanco obsega več terapij. Prva terapija traja približno eno uro. Strokovnjak, ki zdravi s pomočjo bioresonance, se praviloma najprej s pacientom pogovori in ga spozna. Za odpravo bolezenskih težav potrebuje določene informacije, da lahko zdravljenje poteka hitreje in uspešneje.

Ko bolnik strokovnjaku pove, kakšne so njegovo želje, sledi testiranje. Namestijo se elektrode, s katerimi strokovnjak ugotovi, ali je prisotna motnja, ki jo je treba odpraviti. Nato se sestavi terapevtski načrt, pa tudi dietni jedilnik, če je potrebno. Pri prvem obisku se oceni tudi, koliko nadaljnjih obiskov bi bilo potrebnih za uspešno opravljeno terapijo.

S pomočjo bioresonance se izniči vplive, ki povzročajo bolezen ali bolezenske nevšečnosti in težave ter se vzpostavi ponovno moč samoozdravitve telesa.

Kdaj se najpogosteje odločamo za bioresonančno zdravljenje?

Bolniki se največkrat odločajo za zdravljenje z bioresonanco takrat, ko ne dobijo želenega rezultata od uradne medicine. Vedno več je tudi ljudi, ki premislijo dvakrat, preden zaužijejo določena zdravila ali tablete in si želijo pomagati na naravnejši način.

Najpogosteje se za zdravljenje z bioresonanco odločajo bolniki, ki:

  • imajo težave z raznimi alergijami,

  • imajo težave s kandido,

  • trpijo zaradi kronične bolečine in tisti, ki

  • imajo določeno poškodbo ali bolezni sklepov, prebavil in dihal.

Za zdravljenje z bioresonanco se odločajo tudi ljudje, ki:

  • želijo odpraviti energetske blokade in tisti, ki

  • imajo težave s hormoni ali s stresom ter z izgorelostjo.