O-STA

Mary Kay Inc. med najbolj uglednimi svetovnimi podjetji po izboru inštituta Reputation Institute in njegove letošnje raziskave delovnih okolij

Podjetje Mary Kay se je uvrstilo na 42. mesto na seznamu globalnih delodajalcev zaradi svojega prizadevanja v smeri ustvarjanja kulture delovnega okolja, ki spodbuja občutek vključenosti in skrbi za zdravje ter dobro počutje zaposlenih.

DALLAS--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje Mary Kay Inc. s ponosom objavlja, da ga je raziskava Global Workplace 100 inštituta Reputation Institute (Ri) uvrstila med najbolj ugledne delodajalce na svetu v letu 2019. Mary Kay je 42. med stotimi najbolje uvrščenimi podjetji na svetu.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Oglejte si celotno objavo na: https://www.businesswire.com/news/home/20190729005477/en/

"Naš ugled med zaposlenimi in strankami je zgrajen na temeljih, ki jih je leta 1963 postavila Mary Kay Ash, ko je ustanovila svoje sanjsko podjetje," je dejala Melinda Foster Sellers, vodja kadrovske službe pri Mary Kay Inc. "Zamislila si je podjetje, ki bo temeljilo na zlatem pravilu in bo izboljšalo svet s svojo korporativno odgovornostjo, inovativnostjo, etičnimi poslovnimi praksami in načinom vodenja, ki postavlja ljudi na prvo mesto - vse to so faktorji, ki so prispevali k našemu uspehu v letošnji raziskavi inštituta Reputation Institute. Počaščeni smo, da smo se v letu 2019 uvrstili med najbolj ugledne delodajalce po vsem svetu."

Raziskovalci inštituta, ki je vodilni ponudnik meritev uglednosti in načinov vodenja, so v raziskavi analizirali več kot 230.000 posameznih podjetij iz 15 držav. Reputation institute je ocenjeval podjetja na podlagi njihovega profesionalnega razvoja, sistema nagrajevanja, delovnega okolja, vodilnega položaja na trgu, izdelkov in odgovornosti.

Raziskava je odkrila, da se je v prejšnjem letu pripravljenost za delo pri Mary Kay povečala za 6,2%, kar je največje izboljšanje med vsemi podjetji na seznamu raziskave Global RepTrak® 100. Mary Kay tako presega druge globalne vodilne znamke iz različnih področjih po vsem svetu.

"Mary Kay je vzpenjajoča se zvezda raziskave uglednosti-kaže največji napredek v kategoriji pripravljenosti za delo v podjetju med vsemi sodelujočimi podjetji," je dejal Stephen Hahn-Griffiths, vodja oddelka za uglednost na inštitutu.

"Podjetja, kot je Mary Kay, uživajo koristi ustvarjanja delovnega okolja, ki spodbuja vključenost ter hkrati skrbi za zdravje in dobro počutje svojih zaposlenih."

To priznanje je zadnje v vrsti mnogih, ki jih je podjetje Mary Kay prejelo in ki poudarjajo njegov status svetovno priljubljenega delodajalca. Druge nedavne nagrade so:

  • Deset najboljših direktorjev na svetu: Inštitut Reputation Institute je uvrstil glavnega izvršnega direktorja in vodjo podjetja Mary Kay Davida Holla med deset najbolj uglednih izvršnih direktorjev na svetu na podlagi svoje raziskave CEO RepTrak® 2019.

  • Najboljši delodajalec 2019 v srednje velikih podjetjih: Mary Kay se je uvrstilo na 97. mesto med 500 podjetji na Forbesovem seznamu najboljših ameriških delodajalcev srednje velikih podjetij v letu 2019.

  • Najboljši delodajalec za raznolikost 2019: Mary Kay se je uvrstilo na 150. mesto med 500 podjetji na Forbesovem seznamu najboljših ameriških delodajalcev, ki si prizadevajo za raznolikost, iz leta 2019.

  • Globalna odličnost v delovnem okolju: Podjetje Mary Kay si je v Španiji in na Poljskem prislužilo nagrado za najboljšega delodajalca, 2018 AON Best Employers Award, ki izraža priznanje organizacijam, ki se ponašajo z odličnim delovnim okoljem. Podružnici na Kitajskem in v Mehiki sta si to čast prislužili leta 2017.

  • Družini prijazen delodajalec 2018: Vladni urad za notranje zadeve je izbral podružnico Mary Kay v Hong Kongu za najbolj družini prijaznega delodajalca.

  • Deset najboljših delodajalcev 2018 med kitajskimi podjetji glede skrbi za zdravje: Korporacija China International Intellectech je izrekla priznanje kitajski podružnici Mary Kay.

O Mary Kay

Ko je Mary Kay Ash, ena prvih žensk, ki jim je uspelo prebiti stekleni strop, pred več kot 55 leti ustanovila svoje kozmetično podjetje, je imela tri cilje: da ponudi dobre priložnosti ženskam, izdeluje izdelke, ki se jim ne da upreti, in izboljšati svet. Te sanje so se razcvetele v multimilijonsko podjetje z milijoni neodvisnih prodajalk in prodajalcev v skoraj 40 državah. Mary Kay je predano raziskovanju znanosti v kozmetiki in izdelovanju najnaprednejše nege kože, lepotne kozmetike, dišav in prehranskih dopolnil. S svojo fundacijo Mary Kay FoundationSM je podjetje do sedaj podarilo več kot 78 milijonov ameriških dolarjev za raziskovanje raka in varne hiše za žrtve družinskega nasilja. Vizija Mary Kay Ash še naprej sije v vsaki šminki.

Izvirno besedilo si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190729005477/en/

Kontakti

Mary Kay Inc. korporativna komunikacija
marykay.com/newsroom
972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.