O-STA

Zynga predstavila poslovne rezultate za drugo četrtletje 2019

SAN FRANCISCO, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Uprava podjetja Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) je danes z objavo Sporočila o poslovnih rezultatih v drugem četrtletju 2019 na svoji spletni strani Odnosi z vlagatelji predstavila poslovne rezultate za drugo četrtletje, ki se je zaključilo 30. junija 2019. Sporočilo si lahko ogledate v priponki ali pa na povezavi http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005264/en/.

Uprava podjetja Zynga bo danes ob 14:00 po pacifiškem standardnem času (17:00 po vzhodnem standardnem času) organizirala tudi konferenčni klic za razpravo o poslovnih rezultatih podjetja. Vprašanja lahko naslovite neposredno in Zynga bo odgovorila na čim več vprašanj.

Dostop do konferenčnega klica bo možen na povezavi http://investor.zynga.com - posnetek klica bo po zaključku na voljo na spletni strani - ali prek spodaj navedenih številk za vključitev v konferenčni klic:

  • brezplačna številka za vključitev v konferenčni klic: (800) 537-0745

  • mednarodna številka za vključitev v konferenčni klic: (253) 237-1142

  • identifikacijska številka za konferenčni klic: 4977897

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno vodilnih globalnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite na Twitterju in Facebooku.

Sporočilo urednika

Če si želite naložiti Zyngine sekundarne posnetke (ang. B roll) oz. grafične podobe iz njenih iger, obiščite https://bit.ly/2IOcaej.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190731005264/en/

Kontakti:

Odnosi z vlagatelji:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Mediji:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Vir: Zynga Inc.


Večpredstavnostne vsebine