O-STA

Kyocera je prejela šest nagrad BLI: Poletni izbor 2019

Kyocera TASKalfa_BLI Summer pick 2019

Ljubljana, 5. 8. 2019 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju rešitev za upravljanje z dokumenti, je na nedavnem izboru testnega laboratorija Keypoint Intelligence - Buyers Lab (BLI), prejelo šest priznanj Poletni izbor 2019 za večnamenske naprave višjega razreda. Mednje sodijo barvne naprave Kyocera TASKalfa 6053ci, 4053ci, 3253ci in črnobele TASKalfa 6003i, 5003i in 4003i.

BLI testira pisarniške naprave dvakrat letno, poleti in pozimi, in podeljuje priznanja izdelkom, ki so se po strogem postopku testiranj, najbolje odrezali.

Zanesljivost ni za Kyocera nič novega

George Mikolay, vodja oddelka za testiranje večnamenskih in produkcijskih tiskalnikov pri Keypoint Intelligence - Buyers Lab, je dejal: "Kyocerina zgodba se začne z zanesljivostjo. V celotnem obdobju testiranja - natisnili smo skoraj 600.000 izpisov - so imele naprave le tri zastoje."

Naprave so bile ocenjene kot "izjemne" po zaslugi številnih funkcionalnosti in prednosti, vključno z zmogljivostjo, zanesljivostjo, dosledno kakovostjo slike in odlično vrednostjo.

Testirane naprave, ki podpirajo tudi uporabo Kyocerine edinstvene razvojne programske platforme HyPAS, omogočajo integracijo s prilagojenimi delovnimi tokovi dokumentov, s čimer pomagajo racionalizirati kompleksne naloge, povečati varnost in znižati stroške upravljanja z dokumenti.

"Če pa upoštevamo še dejstvo, da so naprave izdelane iz komponent z dolgo življenjsko dobo, potem smo lahko prepričani, da bodo naprave praktično vedno na voljo. Pečat odličnosti na področju zanesljivosti daje tudi lansko priznanje Najbolj zanesljiva blagovna znamka na področju barvnih večnamenskih naprav 2018-2021," je še dodal Mikolay. Omenjeno priznanje, ki ga je tudi podelil laboratorij Keypoint Intelligence - Buyers Lab, je pripomoglo k utrjevanju položaja Kyocere kot vodilne blagovne znamke na področju barvnih večnamenskih naprav.

##

O Keypoint Intelligence - Buyers Lab

Keypoint Intelligence na področju upravljanja z dokumenti predstavlja prostor kjer dobite vse na enem mestu. Z našimi edinstvenimi orodji in neprimerljivim poznavanjem področja, luščimo spoznanja v hrupu najrazličnejših podatkov. Svojim strankam zagotavljamo nepristranska mnenja in odzivna orodja v najbolj pomembnih trenutkih, ko potrebujejo nepristranski opis svojih izdelkov za uspešno doseganje prodaje.

Buyers Lab je že več kot 50 let globalni neodvisni vir zanesljivih podatkov na področju tiskalniških naprav ter ponudnik rezultatov testiranj in prodajnih orodij na vse bolj tekmovalnem tržišču. Kar je v svojem začetku predstavljalo potrošniško publikacijo o pisarniški opremi, je sčasoma preraslo v celovit vir podatkov v stroki. V krajini, ki se venomer spremenja, se z njo spreminjamo tudi mi.

O Buyers Lab Pick Awards

Izbor Buyers Lab Picks je v stroki edinstven in priznanja so zaslužena, saj so naprave v testih podvržene temeljitemu pregledu, vključno z obširnim testom vzdržljivosti in oceno ključnih lastnosti, kot so uporabnost, kakovost izpisov in vrednost. Vsak proizvod, ki prestane naša laboratorijska testiranja, prejme značko Buyers Lab's Recommended ali Highly Recommended in naš certifikat zanesljivosti, najboljše naprave pa se uvrstijo med kandidate za naziv Izbor (Pick).

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2018, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,58 bilijona jenov (približno 14,9 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 612 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si