O-STA

V Portorožu so "prižgali temo"

Cafe Central (foto LifeClass Hotels & Spa)
V priljubljeni kavarni in slaščičarni Café Central je nastopila glasbena skupina Soulution (foto LifeClass Hotels & Spa)
Janja Štrkalj, Inditex Slovenia, Lana Švab, LifeClass Hotels & Spa Portorož, Irena Pavčič in Tjaša Toni Skubic, IPPR
Večeri z odličnimi koktajli in brezplačnimi koncerti v hotelih LifeClass Portorož potekajo vsak petek v avgustu (LifeClass Hotels & Spa)
Vokalna zasedba Soulution

Deževnemu poletnemu večeru navkljub so na prvi petek v avgustu v središču Portoroža "prižgali temo", in sicer na tematskem večeru "Light up the dark". V priljubljeni kavarni in slaščičarni Café Central je nastopila glasbena skupina Soulution, ki je vsem zbranim pričarala eleganten, bondovski večer. Čeprav je zasedba Soulution nastala šele leta 2018, so nadarjeni vokalisti Luka Cvetičanin, Arni L. Cindrič, Matt Derenda in Patrik Mrak dokazali, da znajo s svojimi priredbami znanih pop in country pesmi navdušiti občinstvo. Po nastopu pa so bili navdušeni tudi sami: "Večer je bil izjemen. Na odru smo se počutili odlično in sproščeno, hkrati pa smo zelo uživali, saj je občinstvo sodelovalo in pelo z nami. Zaradi tega je bilo ozračje napolnjeno s pozitivno energijo, k temu pa je seveda pripomogel tudi čudovit ambient. Z veseljem bi se na oder kavarne Café Central še vrnili, saj smo skupaj pričarali enkraten večer, ki nam bo vsem ostal v lepem spominu."

Dogodek je bil sicer del niza tematskih večerov z odličnimi koktajli, brezplačnimi koncerti v živo in družbo simpatičnih hostes, ki v hotelih LifeClass Portorož potekajo vsak petek v avgustu. Ne zamudite!