O-STA

Shiseido in Tory Burch v dolgoročno partnersko pogodbo na področju lepotne industrije

- Ekskluzivne licence za lepotne izdelke po vsem svetu

-Poudarja moč platforme in sredstev Shiseida v podporo nadaljnji rasti lepotne znamke Tory Burch-

TOKYO & NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Shiseido Company, Limited ("Shiseido"), eno vodilnih kozmetičnih podjetij na svetu, in Tory Burch LLC ("Tory Burch") sta danes sporočili, da sta sklenili dolgoročno partnersko pogodbo, v skladu s katero bo imel Shiseido ekskluzivno globalno licenco za razvoj, trženje in distribucijo modnih izdelkov znamk Tory Burch. Dogovor bo stopil v veljavo 1. januarja 2020. Z licenco za izdelke Tory Burch bo upravljala ameriška podružnica skupine Shiseido s sedežem v New Yorku.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

Tory Burch je ameriška znamka življenjskega sloga, ki uteleša osebnostni slog, globalni pogled na svet in estetiko izvršne predsednice in glavne kreativne direktorice podjetja Tory Burch, moderne in dinamične podjetnice, ki je svoje podjetje ustanovila leta 2004. Danes njena kolekcija vključuje konfekcijska oblačila, obutev, torbice, modne dodatke, ure, dodatke za dom ter dišave. Prve dišave Tory Burch so bile predstavljene leta 2013 in so trenutno na voljo v butikih Tori Burch in luksuznih prodajalnah po vsem svetu.

Shiseido bo prek novega partnerstva Tory Burch nudil globalno platformo in namenska sredstva, s pomočjo katerih bo povzdignil poslovanje Tory Burch na področju lepotne industrije in oblikoval ter izkoristil priložnosti kot globalna lepotna znamka življenjskega sloga z več platformami. Podjetju Shiseido bo partnerstvo razširilo globalni portfelj na področju dišav in odprlo možnosti za sodelovanje celotni skupini Shiseido in njenim centrom odličnosti na področju dišav, ličil, nege kože in digitalnih tehnologij kot tudi njenemu Središču za pospeševanje tehnologij.

Masahiko Uotani, predsednik in glavni izvršni direktor podjetja Shiseido je dejal: "Shiseido je na razburljivem potovanju k uresničitvi svoje dolgoročne misije ustvarjanja LEPOTNIH INOVACIJ ZA BOLJŠI SVET in počaščeni smo, da lahko izrečemo dobrodošlico Tory in znamki Tory Burch v družini Shiseido ter se za uresničitev naše misije potegujemo skupaj kot partnerji. Tory Burch je resnično znamka luksuznega življenjskega sloga z jasno identiteto in močno predanostjo svojim vrednotam - in točno takšnega inovativnega partnerja iščemo, da bi okrepili svoj portfelj, medtem ko iščemo vedno nove načine negovanja vključenosti svojih strank in ustvarjanja vrednosti za podjetje in družbo. Shiseido je predan ustvarjanju vrednosti za vse svoje partnerje in vznemirjeni smo, da bomo lahko delili prednosti Shiseidove platforme, vire na področju raziskovanja in razvoja, portfelj tehnologij in centrov odličnosti z znamko Tory Burch ter tako pripomogli k maksimiranju njenega znatnega potenciala in priložnosti zarast in razvoj."

Tory Burch, izvršna predsednica in glavna kreativna direktorica, je komentirala: "Navdušeni smo nad partnerstvom s Shiseidom, podjetjem, ki sem ga zmeraj občudovala zaradi njegove bogate zgodovine, edinstvenih izdelkov in predanosti inovacijam. Med obema podjetjema obstajajo velike sinergije, kot je globoko spoštovanje, ki ga čutimo do strank, ter povezanost z njimi, strast, da podpiramo opolnomočenje žensk in usklajena dolgoročna strateška vizija. Ne bi mogli biti bolj vznemirjeni, da gradimo globalno dišavo življenjskega sloga in koncept lepote v partnerstvu s Shiseidom, kar je uresničitev dolgoletnih sanj."

Pierre-Yves Roussel, glavni izvršni direktor podjetja Tory Burch, je dodal: "Ponosni smo na dosedanje uspehe naše družine dišav in izredno smo počaščeni, da poslovanje premikamo naprej s tem novim strateškim partnerstvom. Shiseido je eno vodilnih vplivnih podjetij na svetu, ki postavlja najvišje standarde odličnosti v industriji. Veselimo se sodelovanja z njimi pri naslednji fazi razvoja in širitve znamke Tory Burch Beauty."

Marc Rey, glavni izvršni direktor ameriške podružnice Shiseido Americas in glavni direktor za rast v Shiseidu je dejal: "Tory Burch je ena vodilnih modnih znamk, ki ima veliko enakih vrednot kot Shiseido in navdušeni smo, da smo sklenili partnerstvo. Za rast podjetja Tory Burch obstaja ogromen potencial in Shiseido je počaščen, da bo Tory Burch priskrbel vire za to. Z združitvijo Toryjine ljubljene vizije in naprednega pristopa k digitalnim tehnologijam ter Shiseidove globalne platforme in strokovnega znanja na področju kozmetike in tehnologije ima partnerstvo med podjetjema potencial, da ju še globlje poveže s strankami in sprosti celoten potencial znamke. Posebej smo ponosni, da smo sklenili partnerstvo s Tory, ki nam je vsem zgled kot vizionarka, podjetnica in zagovornica opolnomočenja žensk; veselimo se tesnega sodelovanja s širšo ekipo."

O podjetju Shiseido Company, Limited

Podjetje Shiseido je bilo ustanovljeno leta 1872 kot prvo farmacevtsko podjetje po zgledu z Zahoda na Japonskem. Podjetje se je postopoma preoblikovalo v kozmetično podjetje, ki je ljudem nudilo najnaprednejšo tehnologijo in najbolj prefinjeno estetiko na Vzhodu in Zahodu. Danes je po svetu znano kot vrhunsko kozmetično podjetje s koreninami na Japonskem, ime Shiseido pa je postalo sinonim najvišjih standardov kakovosti v kozmetični industriji na svetu. Shiseidov globalni izbor izdelkov za nego kože, ličil in dišav vključuje kategorijo visoko kakovostnih izdelkov za posebno nego kože in linijo izdelkov za posvetlitev kože. Shiseido nudi izdelke za profesionalno nego v lepotnih in frizerskih salonih kot tudi izdelke za nego telesa, zaščito pred soncem in linijo za nego moške kože. Znamke skupine Shiseido so izjemno sodobne in inovativne z več kot 140-letno tradicijo, trenutno pa se prodajajo v več kot 120 državah. Za več informacij, prosimo, obiščite http://www.shiseidogroup.com/.

O Tory Burch

Tory Burch je ameriška znamka življenjskega sloga, ki navdihuje ljudi po vsem svetu, da živijo življenje v barvah, z značajem, lepoto in samozavestjo. Kolekcija znamke, ki je bila ustanovljena leta 2004, vključuje različne kategorije izdelkov od obutve in torbic do konfekcijskih oblačil in izdelkov za dom, ki utelešajo osebni slog izvršne predsednice in glavne kreativne direktorice podjetja, Tory Burch. Tory Burch ima več kot 250 butikov v Severni Ameriki, Evropi, na Bližnjem Vzhodu, v Latinski Ameriki, Aziji in Avstraliji, kolekcija pa je na voljo tudi v več kot 3.000 veleblagovnicah in specializiranih prodajalnah po vsem svetu ter prek toryburch.com. Predanost znamke podpori ženskem pri neustrašnem uresničevanju njihovih sanj se kaže v delu fundacije Tory Burch Foundation, ki spodbuja opolnomočenje žensk in podjetništvo v ZDA.

https://www.toryburch.com



Izvirnik je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190807005529/en/

Kontakti

Mediji
Za Shiseido Americas:
Jadzia Zielinski Tirsch
Višja podpredsednica, poslovno komuniciranje
212-805-2357
jtirsch@sac.shiseido.com

Za Tory Burch:
Frances Pennington
Višja podpredsednica, odnosi z javnostmi in komuniciranje glede znamk
646-723-6629
fpennington@toryburch.com

Za Shiseido Tokyo Headquarters:
Tatsuyoshi Endo
Oddelek za globalno komuniciranje
Tatsuyoshi.endo@to.shiseido.co.jp

Vir: Shiseido Company, Limited


Večpredstavnostne vsebine


Foto: Business Wire