O-STA

Kako in kje najhitreje ter najceneje prijaviti S.P.?

Prijaviti s.p., bodisi status popoldanskega ali polnega s.p., ni bilo nikoli lažje! Na "naši VEM točki Data" izvajamo registracije podjetij - s.p. ali d.o.o. brezplačno, hitro in učinkovito - prav z Vami v mislih. Kot VEM točka registriramo s.p. ali d.o.o. zgolj v nekaj dneh, brez potrebe po obisku AJPES-a, FURS-a ali sodišč.

Naše podjetje, s skoraj tridesetimi leti izkušenj, nudi storitev brezplačne registracije podjetja, vodenje računovodstva, davčne ali pravne storitve - vse na enem mestu.

KAKO PRIJAVITI S.P. ČIM CENEJE IN ČIM HITREJE?

Za registracijo statusa samostojnega podjetnika (s.p.), bodisi polnega ali zgolj popoldanskega, potrebujete veljaven osebni dokument, davčno številko in v kolikor niste lastnik stanovanja ali hiše, kjer bo s.p. imel svoj sedež, tudi "overjeno izjavo lastnika objekta".

Overitev izjave je na VEM točki brezplačna, vendar mora lastnik priti z Vami na registracijo in s seboj prinesti veljaven oseben dokument. Pri tem ne potrebujete nikakršnih izpiskov iz zemljiške knjige, saj verodostojnost podatkov preverja sam registrski organ.

Prijava s.p. v Poslovni register bo zaključena v dnevu ali dveh po obisku našega referenta, zato ne odlašajte in nas čimprej pokličite za termin!

TUDI KORAK, KI SLEDI PRIJAVI S.P, LAHKO OPRAVITE PRI NAS - IZBIRA PRAVEGA RAČUNOVODSTVA ZA VAS!

Pri nas nudimo tudi računovodske storitve - tako za s.p. kot d.o.o.. Po sami registraciji lahko uredimo informativen sestanek z računovodjo, da Vam ta predstavi našo ponudbo in cene naših storitev. Tako lahko v nekaj korakih in zelo kratkem času uredite vse potrebno ter se čim hitreje odpravite na Vašo podjetniško pot.

IMATE VPRAŠANJA GLEDE PRIJAVE S.P.? VPRAŠAJTE NAŠE STROKOVNJAKE, TUDI PREKO E-POŠTE

Kot VEM točka, ki nudi storitve prijave s.p. v Poslovni register, nismo omejeni samo na izvajanje samega postopka registracije, temveč spremljamo podjetnike čez celoten proces odpiranja podjetja. Tako vemo, da je odločitev in podvig, tako nam lahko preko e-pošta Vaša vprašanja, in mi Vam bomo skušali odgovoriti. Naš naslov je data@data.si.

Potrebujete pravni nasvet? Pokličite naše pravnike na telefon 01 6001 528 ali jim pišite na data@data.si.