O-STA

Citroen Berlingo Multispace ima vse adute

Novi Citroen Berlingo Multispace nudi prav vse adute svojih predhodnikov, poleg tega pa ponuja še dodatne, moderne funkcije. Je inovativen in drzen, je modularen in praktičen.

Kakovost vožnje

Novi Citroen Berlingo Multispace nudi kakovostno vožnjo, nad katero boste zagotovo navdušeni. Potovanje z njim se vedno prelevi v nepozabne trenutke, med vožnjo boste zagotovo vi in tudi vaši sopotniki uživali.

Novi Citroen Berlingo Multispace ponuja udobne sedeže in zvočno izolacijo. Ima dobro osvetljen potniški prostor, kar omogočajo velika stekla. Za še več svetlobe v vozilu pa poskrbi panoramska steklena streha, ki jo po potrebi lahko zastremo z električnim senčnikom.

Novi Citroen Berlingo Multispace je praktičen navznoter in navzven

Novi Citroen Berlingo Multispace je praktičen tako navznoter kot tudi navzven.

Potnikom nudi :

  • dostop prek bočnih drsnih vrat na obeh straneh,

  • prtljažna vrata z dvižnim steklom,

  • prostornino in modularnost po zaslugi preklopnih sedežev,

  • prostornino prtljažnika, ki lahko znaša 775 litrov (pri izvedenki M) ali prostornino prtljažnika, ki znaša 1050 litrov (pri izvedenki XL) ter

  • 186 litrov odlagalnih mest.

Sedeže lahko zložite

Novi Citroen Berlingo Multispace ima možnost, da sedeže popolnoma zložite in tako pridobite želeno konfiguracijo in prost potniški prostor. Sedeži, ki so zloženi, so popolnoma zravnani s tlemi vozila, tako da omogočajo popolnoma ravno površino. Novi Citroen Berlingo Multispace se tako lahko ponaša s kar štiri tisoč litri prostornine in omogoča prevoz tovora do dolžine preko treh metrov (različica XL).

Dinamična lega na cesti

Novi Citroen Berlingo Multispace se lahko pohvali tudi z dinamično lego na cesti, kar omogoča popolne užitke med vožnjo. To mu omogoča lahka in učinkovita konstrukcijska zasnova ter učinkoviti motor zadnje generacije z vidika porabe goriva kot tudi emisij CO2.

Novi Citroen Berlingo Multispace pa uvaja tudi osem-stopenjski samodejni menjalnik EAT8, ki nudi optimalno udobje v vožnji.

Ste že izbrali svojo barvo?