O-STA

Video konferenca družbe We Company o poslovnih rezultatih za drugo četrtletje 2019

NEW YORK--(BUSINESS WIRE)-- Družba WeWork Companies LLC (v nadaljevanju "družba") bo v zvezi s svojimi nadrejenimi obveznicami z 7,875% donosnostjo in zapadlostjo leta 2025 (v nadaljevanju "nadrejene obveznice") v ponedeljek, 26. avgusta 2019 ob 12:00 po vzhodnem ameriškem času organizirala video konferenco za določene kvalificirane udeležence z namenom seznanitve s poslovnimi rezultati družbe v drugem četrtletju leta 2019.

Trenutni imetniki in upravičeni lastniki nadrejenih obveznic, verodostojni potencialni kupci nadrejenih obveznic, ki so kvalificirani institucionalni vlagatelji (kot to definira člen 144A zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933) ali osebe izven ZDA (kot to definira pravilo S zakona o vrednostnih papirjih iz leta 1933), borzni analitiki in finančne institucije, ki delujejo kot borzni posredniki, lahko pridobijo dostop do informacij o sklicu video konference z registracijo na varni spletni strani družbe na investors.wework.com. Več informacij o konferenci, (vključno s številko za vključitveni klic) bo na voljo na varni strani.

Zainteresirani, ki bodo zaprosili za dostop do varne strani družbe, bodo morali predložiti določena zagotovila in jamstva, ki potrjujejo njihov status kot imetnikov oziroma upravičenih lastnikov nadrejenih obveznic, kvalificiranih institucionalnih vlagateljev v nadrejene obveznice ali borznih analitikov oziroma borznih posrednikov, ter da bodo informacije, ki bodo na voljo na varni spletni strani družbe, obravnavali kot tajne.

Izvorno različico sporočila za javnost si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190819005545/en/

Kontakti

Za vlagatelje:

Aristaia Vasilakis / Chandler Salisbury

Investor@we.co

Za medije:

Jimmy Asci / Gwendolyn Rocco

Press@we.co

Vir: WeWork Companies LLC