O-STA

Novinarska konferenca pred začetkom šolskega leta in predstavitev 30. Pikinega festivala - SZJ Mestne občine Velenje

Velenje, 21. avgust 2019 - V ponedeljek, 26. avgusta, bomo ob 10. uri v Vili Bianci (Stari trg 3, Velenje) pripravili novinarsko konferenco pred začetkom šolskega leta. Seznanili vas bomo s podatki o vpisu, opravljenih in načrtovanih investicijah ter o novostih v prihajajočem šolskem letu. Predstavili bomo tudi 30. Pikin festival, ki bo od 9. do 15. septembra potekal v Velenju. Letos festival s temo Pika se po mestu potika gostimo v središču mesta zaradi gradnje prireditvenega odra in prostora ob Velenjskem jezeru. O spremenjenem prometnem režimu in parkiranju za obiskovalce festivala bomo še obveščali.

Na novinarski konferenci bodo sodelovali župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, vodja Urada za družbene dejavnosti Mestne občine Velenje Drago Martinšek in direktorica Festivala Velenje Barbara Pokorny.

Na novinarski konferenci bodo prisotni tudi ravnatelji in ravnateljice velenjskih osnovnih šol, ravnatelj Centra za vzgojo, izobraževanje in usposabljanje Velenje, ravnateljica Vrtca Velenje, direktorica Andragoškega zavoda Ljudska univerza Velenje, direktor Šolskega centra Velenje in predsednik Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Mestne občine Velenje.

Prijazno vabljeni, da se udeležite novinarske konference!