O-STA

Mattel® zagnal digitalno dirkalno igro Hot Wheels™ Infinite Loop, prvo brezplačno igro za znamko Hot Wheels®

Prinaša legendarno franšizo na mobilno platformo za ljubitelje v starosti od 13. let

EL SEGUNDO, Kalifornija --(BUSINESS WIRE)-- Družba Mattel, Inc. (NASDAQ: MAT) je danes sporočila, da je zagnala novo digitalno dirkalno igro Hot Wheels™ Infinite Loop, ki prinaša nabor legendarnih Hot Wheels® vozil za mobilne naprave za ultimativno tekmovanje v dirkanju s trki in zbijanjem. S predstavitvijo, ki sovpada z vodilnim evropskim sejmom za kulturo digitalnih iger v nemškem Koelnu Gamescom, je igra Hot Wheels Infinite Loop na voljo v spletni trgovini App Store za iPhone in iPade in privržencem omogoča, da se z znamko povežejo na nov razburljiv način.

Hot Wheels Infinite Loop, ki je prva brezplačna igra za franšizo Hot Wheels, ki jo je izdal Mattel, poustvarja najbolj slavna vozila Hot Wheels, s katerimi so zrasli ljubitelji, v igri z dirkanjem in zbiranjem avtomobilov za igralce v starosti od 13 let.

Zbiranje želenih avtomobilov je bilo vedno del zabave pri Hot Wheels in igra Hot Wheels Infinite Loop zaokroža ta koncept. Igralci bodo v realnem času tekmovali z drugimi dirkači po svetu, pri čemer si bodo priigrali izboljšave in zbirali najbolj legendarne avtomobile Hot Wheels, kot so Bone Shaker™, Twin Mill™, Rodger Dodger™ in ostali.

"Hot Wheels je najbolje prodajana igrača na svetu* in sedaj ljubiteljem ponujamo povsem novo brezplačno izkušnjo digitalne igre," je dejala franšizna direktorica pri Mattelu Janet Hsu. "Hot Wheels Infinite Loop je še en primer Mattelove zavezanosti, da na nove načine v življenje obudi naše globalno prepoznavne franšize v sklopu naše preobrazbe v visoko storilno na internetu temelječe podjetje za igrače."

Ob zagonu igre Hot Wheels Infinite Loop je Mattel tukaj razkril napovednik, ki predstavlja dirko na turbo pogon.

Hot Wheels Infinite Loop je na voljo za brezplačen prenos v spletni trgovini App Store za naprave iOS, kmalu pa prihaja tudi v trgovino Google Play Store. Uporabniki Androida se lahko predhodno že sedaj registrirajo, da bodo ob zagonu lahko prejeli posebne nagrade, med drugim zapeljiv dirkalnik Tur-Bone Charged™ z ekskluzivno preobleko. Igra Hot Wheels Infinite Loop je bila razvita v sodelovanju s Creative Mobile, ustvarjalci Drag Racinga in Nitro Nationa.

Slikovno gradivo za Hot Wheels Infinite Loop je mogoče najti tu. Za več informacij o Hot Wheels Infinite Loop in za seznanjenost z najnovejšimi novicami in dogodki nam sledite na Facebooku ali obiščite uradno spletno stran.

*Vir: NPD Group/Retail Tracking Service/G12/Jan-Dec 2018/Total Toys/Units

O družbi Mattel

Mattel je globalno vodilno podjetje na področju zabave za otroke, ki je specializirano za oblikovanje in izdelavo kvalitetnih igrač in potrošniških izdelkov. Ustvarjamo inovativne izdelke in izkušnje, ki navdihujejo, zabavajo in razvijajo otroke skozi igro. S kupci se povezujemo s paleto legendarnih franšiz, kot so Barbie®, Hot Wheels®, American Girl®, Fisher-Price®, Thomas & Friends® in MEGA®, ter drugimi popularnimi znamkami v naši lasti ali licenci v partnerstvu z svetovnimi podjetji na področju zabave. Naša ponudba vključuje filmske in televizijske vsebine, igre, glasbo in dogodke v živo. Prisotni smo na 40 lokacijah in prodajamo izdelke v več kot 150 državah v sodelovanju z vodilnimi trgovskimi in tehnološkimi podjetji na svetu. Od svoje ustanovitve leta 1945 je Mattel ponosen, da je zaupanja vreden partner pri raziskovanju skrivnosti otroštva in opolnomočenju otrok pri razvijanju vsega svojega potenciala. Obiščite nas na spletu na www.mattel.com.

Izvirno različico sporočila si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190822005162/en/


Kontakti

Craig Sinel
mattel@fortyseven.com

Vir: Mattel, Inc.