O-STA

Globalna kozmetična velesila podpira žensko vodstvo po svetu

Katherine Weng, generalna direktorica Mary Kay China
DALLAS - (BUSINESS WIRE) - Mary Kay Inc., vodilno podjetje, ki zagovarja žensko moč in podjetnost, je napovedalo imenovanje Katherine Weng za generalno direktorico za podjetje Mary Kay China. Wengova bo delala v Šanghaju in bo odgovorna neposredno KK Chuaju, predsedniku za azijsko-pacifiško regijo v družbi Mary Kay.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na https://www.businesswire.com/news/home/20190822005337/en/

"Katherinina neumorna delovna etika, strateški način razmišljanja in zmožnost oblikovanja dolgotrajnih odnosov so podjetju Mary Kay China omogočili doseganje novih višin," je dejal Chua. "Katherine je privržena našemu poslanstvu izboljševanja življenja žensk. Razume potrebe naših prodajalcev, znanih kot neodvisni svetovalci za lepoto, in prizadevno dela, da bi jih izpolnila in tako podprla njihov posel. V družbi je uspešno ustvarila gladko povezavo med prodajo, marketingom in poslovanjem. Veselimo se nadaljnje rasti na Kitajskem pod njenim vodstvom."

Družba Mary Kay je začela poslovati na Kitajskem pred več kot dvajsetimi leti in Kitajska je hitro postala njen tretji glavni mednarodni trg.

Njeno imenovanje je le še eno v vrsti zavez Mary Key Inc., ki traja že več desetletij, da opolnomoči ženske za opravljanje vodilnih vlog po svetu. Ženske na vodilnih mestih v družbi Mary Kay so gonilo njenega uspeha:

ženske predstavljajo 61 odstotkov zaposlenih v družbi Mary Kay
ženske predstavljajo 59 odstotkov zaposlenih na vodstvenih položajih direktorja ali višje
ženske predstavljajo 51 odstotkov zaposlenih na vodstvenih položajih podpredsednika ali višje
ženske predstavljajo 46 odstotkov vodstvenih ekip v družbi Mary Kay
ženske predstavljajo 68 odstotkov vseh vodij mednarodnih trgov v družbi Mary Kay.

"Zelo sem počaščena, da lahko služim ženskam in njihovim družinam na Kitajskem," je dejala Wengova. "Velik privilegij je delati v družbi, ki je zavezana ne le izboljševanju življenja žensk s fantastičnimi poslovnimi priložnostmi in najnovejšimi izdelki, ampak tudi humanitarnim projektom in prizadevanjem za vzdržnost."

Weng je kariero začela leta 1995 kot vodja šanghajske podružnice in stikov s strankami pri Mary Kay China, v zadnjih štiriindvajsetih letih pa je bila na različnih položajih, nazadnje je bila podpredsednica za prodajo. Bila je članica vodstvene ekipe na Kitajskem in je pomembno prispevala k rasti in uspehu družbe Mary Kay China.

Weng ima magisterij iz poslovnih ved z avstralske univerze La Trobe v Melbournu.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih rušiteljic steklenega stropa, je svojo kozmetično podjetje ustanovila pred več kot 55 leti s tremi cilji: razviti dobre priložnosti za ženske, ponuditi mamljive proizvode in izboljšati svet. Te sanje so se razbohotile v večmilijardno družbo, ki ima v skoraj 40 državah več milijonov prodajalcev. Mary Kay investira v znanost, ki stoji za lepoto, in izdeluje najsodobnejšo kozmetiko za nego kože, ličila, dišave in prehranska dopolnila. Prek sklada Mary Kay Foundation je družba namenila več kot 78 milijonov dolarjev za raziskave raka in za boj proti nasilju v družini. Prvotna vizija Mary Kay Ash - ena šmikna na enkrat - še vedno blešči. Za več informacij obiščite spletno stran www.marykay.com.

Za ogled osnovne različice na spletni strani businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20190822005337/en/

Kontakt
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com


Vir: Mary Kay Inc.

Večpredstavnostne vsebine

Katherine Weng, generalna direktorica Mary Kay China.
(Foto: Mary Kay Inc.)