O-STA

Jesenski večeri v amfiteatru

Velenje, 28. avgust 2019 - Zadnji topli poletnih večeri so kot zanalašč za druženje v čudovitem ambientu velenjskega amfiteatra. Zavod za turizem Šaleške doline v sodelovanju z Mestno občino Velenje pripravlja sklop zanimivih kulturno-glasbenih večerov, znanih kot Večeri v amfiteatru.

V četrtek, 29. avgusta, se bodo ob 18. uri v amfiteatru z različnimi plesnimi zvrstmi (klasični balet, sodobni ples, jazz balet in hip hop) predstavili plesalke in plesalci Plesnega studia N.

V torek, 3. septembra, bo ob 18. uri z izjemno zanimivim repertoarjem posebne zvrsti glasbe postregel trio Mihaela Hrustlja. Poleg Mihaela Hrustlja bosta igrala Ilj Pušnik in Matic Črešnik.

V četrtek, 5. septembra, bo ob 18. uri v amfiteatru nastopila vokalna skupina Vox Corde. Njihov repertoar je raznolik, poleg ljudskih bodo zapeli tudi narodnozabavne in zabavne pesmi.

V ponedeljek, 16. septembra, bodo ob 18. uri v amfiteatru zaplesali plesalke in plesalci Plesno-rekreativnega studia MDance.

V sredo, 25. septembra, boste lahko ob 18. uri prisluhnili Plešivškim muzikantom. Deset članov narodno-zabavne skupine iz Plešivca nam bodo pričarali lep večer s slovenskimi melodijami.

V primeru slabega vremena dogodki odpadejo.



Prijazno vabljeni!

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje