O-STA

Last minute Obala vabi

Po Napoleonovem drevoredu: od Strunjanskih do Sečoveljskih solin

Ne prikrajšajte se za zadnje poletne vtise in izkoristite dneve, ko ste lahko na plaži dlje in več kot sicer. Ob zvoku šumenja morja preberite tisto knjigo, ki na vaše proste dni čaka že od novega leta. Naužijte se časa zase in za svoje najbližje. Dobro vam bo delo. Ugodne cene last minute paketov pa ne bodo pretirano obremenile vaše denarnice. Za neprecenljive spomine, ki grejejo še dolgo v jesen. V hotelih LifeClass Portorož so za vse tiste, ki zaradi različnih obveznosti dopust rezervirate tik pred oddihom, pripravili posebno ponudbo, s katero lahko ujamete še zadnje poletne dni na Obali. Naj bo vaše poletje v "zadnjem hipu" vaše najboljše do zdaj!

Prebudite se ob pogledu na morje, nadihajte se blagodejnih negativnih ionov za dobro počutje in preizkusite stare zdravilne recepte za tegobe modernega časa. S kolesom se lahko po poti znamenite Parenzane odpravite od Strunjanskih do Sečoveljskih solin. V senci mogočnega pinijevega drevoreda, ki ga je dal postaviti sam Napoleon, vam ne bo vroče, nastala pa bo tudi kakšna fotografija za družinski album. Odpravite se lahko tudi na sprehod do Strunjanskega klifa ali obiščete piransko obzidje.

Dobrodošli v hotelih s pogledom na morje

Resort LifeClass Hotels & Spa Portorož vabi 365 dni v letu. Združuje šest tematsko obarvanih hotelov najvišjih kategorij, Terme Portorož ter sedem centrov zdravja in dobrega počutja. Dolgoletno tradicijo hotelirstva, zdravljenje s petimi lokalnimi naravnimi dejavniki ter kulinarična doživetja na vsakem koraku. Bližje morju ne gre.