O-STA

BitHarp z novo opremo za visoko zmogljivo rudarjenje kriptovalut

WELLINGTON, Nova Zelandija--(BUSINESS WIRE)-- Priznani proizvajalec kriptovalut, BitHarp Group Limited www.BitHarp.com, z veseljem predstavlja dve novi visoko zmogljivi likvidni orodji za rudarjenje, ki omogočata odlične načine uporabe in odpirata popolnoma nov potencial za zaslužek. Orodji poimenovani Lyre Miner in Harp Miner z visoko hitrostjo iskanja ključev in nizko porabo energije sta oblikovani tako, da se vlagatelju investicija povrne v roku enega mesca.

Zmogljivo in kompaktno orodje za rudarjenje, Lyre Miner, je primerno tudi za prostorsko omejeno uporabo, ponuja pa uporabne funkcije, kot je vmesnik za zaslon na dotik za enostavno upravljanje in nadziranje. Na drugi strani je Harp Miner orodje za neposredno hlajenje tekočin (Direct Liquid Cooling - DLC), katerega glavna prioriteta je varnost in sprejemanje napak. Orodje izniči vsa tveganja povezana s hlajenjem tekočin in ustvari varno in cenovno sprejemljivo okolje za rudarjenje kripto valut. Poraba energije Lyre Minerja je 600W, Harp Minerja pa 2400W.

Lyre Miner in Harp Miner omogočata rudarjenje kriptovalut Bitcoin, Litecoin, Ethereum in Dash s spodaj navedeno hitrostjo ključev:

  • Lyre Miner: 335 TH/s za Bitcoin, 55 GH/s za Litecoin, 14 GH/s za Ethereum in 9 TH/s za Dash

  • Harp Miner: 2000 TH/s za Bitcoin 300 GH/s za Litecoin, 75 GH/s za Ethereum in 50 TH/s za Dash

BitHarp je omenil, da sta njegovi novi orodji oblikovani in konfigurirani tako, da prinašata prednosti rudarjenja kripto valut običajnim vlagateljem brez posebnih izkušenj ali znanja na področju rudarjenja. Ker imata vmesnike za uporabnika, ki so enostavni za uporabo, in visoko funkcionalnost, orodji vsakemu omogočata, da začne služiti z njima preprosto tako, da ju vključi.

"Izdelki BitHarp so revolucionarni na trgu kripto valut, saj dajejo priložnost kakršnemu koli vlagatelju, da beleži dobiček že po enem mescu," je dejal Daniel Cox, tehnični direktor podjetja BitHarp.

Če želite izvedeti več o Lyre Minerju in Harp Minerju, prosimo, obiščite https://www.bitharp.com/

O BitHarpu: BitHarp je proizvajalec kriptovalut s sedežev na Novi Zelandiji, ki izdeluje najbolj zmogljivo in prilagodljivo opremo za rudarjenje, ustvarjeno z namenom, da olajša rudarjenje in da to postane bolj dobičkonosno za vlagatelje.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko pogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190916005204/en/

Kontakti:

Mediji
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 9884 8279

Vir: BitHarp Group Limited