O-STA

Mary Kay na srečanju Evropskega društva za dermatološke raziskave predstavila revolucionarne ugotovitve o povešeni koži

DALLAS - (BUSINESS WIRE) - Mary Kay Inc., eno vodilnih podjetij na področju inovacij v negovalni kozmetiki, nadaljuje desetletja dolgo zavezanost raziskavam kože in tako na 49. letnem srečanju Evropskega društva za dermatološke raziskave (ESDR), ki poteka od 18. do 21. septembra v francoskem mestu Bordeaux, predstavlja najnovejše ugotovitve raziskav vzrokov in mehanizmov, ki botrujejo ohlapni koži.

Sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Za ogled celotnega sporočila obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Letošnje srečanje ESDR, ki pod sloganom Povezovanje znanosti o koži in zdravja združuje največje evropske dermatologe, je enkratna priložnost, da Mary Kay predstavi najnovejše tehnološke izboljšave in dosežke na področju zdravja kože.

Ohlapna, povešena koža še ponavadi pojavi v četrtem ali petem desetletju življenja ne glede na življenjski slog ali vplive okolja. Nenehen vpliv gravitacije sčasoma privede do pojava precej vidnih gub okrog ustnic in povešene kože v predelu brade in vratu.

"Ker povešena koža skrbi potrošnike, smo razvili izdelek, s katerim želimo učvrstiti povešeno kožo," je dejala doktorica Lucy Gildea, glavna znanstvenica v družbi Mary Kay Inc. "Naši znanstveniki so v iskanju najučinkovitejše kombinacije sestavin, ki bi pomagala vzpodbuditi naravno hialuronsko kislino in kolagen, elementa, ki ju povešeni koži primanjkuje, testirali na stotine materialov na celicah človeške kože. Pri tem so se kot zelo učinkoviti izkazali edinstven peptid in celice tvornih tkiv rastline gotu kola (Centella asiatica), zato smo jih izbrali za uporabo v kozmetičnem serumu. Učinkovitost seruma je bila potrjena v naših laboratorijih, potrdile pa so ga tudi ženske, ki so si serum nanašale v sklopu našega kliničnega testiranja.* To je znanost, ki stoji za našim serumom z imenom TimeWise Repair Volu-Firm Lifting Serum," je dejala.

V ekipi za raziskave in razvoj v družbi Mary Kay, ki jo vodi doktorica Gildea, je več uglednih znanstvenikov z doktorati ali drugimi nazivi iz različnih disciplin, kot so biologija kože, celična biologija, kemija in biokemija. Ekipa odkriva trende in tehnologije, ki družbi omogočajo izdelavo mamljivih izdelkov, ki izboljšujejo življenja potrošnikov.

Vsako leto družba Mary Kay opravi na tisoče znanstvenih testov na izdelkih in sestavinah, s čimer želi zagotoviti najvišje standarde varnosti, kakovosti in učinkovitosti. Mary Kay ima v svojem globalnem portfelju več kot 1500 patentov za izdelke, tehnologije in za dizajn embalaže. Lani je družba v mestu Lewisville v Teksasu odprla najsodobnejši obrat za proizvodnjo ter raziskave in razvoj, ki je vreden več kot 100 ameriških milijonov dolarjev.

O Mary Kay

Mary Kay Ash, ena prvih rušiteljic steklenega stropa, je svojo kozmetično podjetje ustanovila pred več kot 55 leti s tremi cilji: razviti dobre priložnosti za ženske, ponuditi mamljive proizvode in izboljšati svet. Te sanje so se razbohotile v večmilijardno družbo, ki ima v skoraj 40 državah več milijonov prodajalcev. Mary Kay vlaga v znanost, ki stoji za lepoto, in izdeluje najsodobnejšo kozmetiko za nego kože, ličila, dišave in prehranska dopolnila. Družba Mary Kay je zavezana opolnomočenju žensk in njihovih družin, zato prek partnerstev z različnimi organizacijami po svetu podpira raziskave raka, deluje na področju boja proti nasilju v družini, skuša polepšati naše skupnosti in vzpodbuja otroke, da uresničijo svoje sanje. Prvotna vizija Mary Kay Ash - ena šmikna na enkrat - še vedno blešči. Za več informacij obiščite spletno stran www.marykay.com.

*V klinični študiji si je 45 žensk dvanajst tednov dvakrat dnevno na obraz naneslo kozmetični serum. Glede na začetno stanje sta se po štiri-, osem- in 12-tedenski uporabi seruma statistično zelo izboljšala čvrstost kože in učinek liftinga. Vsaj 98% žensk, vključenih v študijo, je kazalo izboljšave pri več kazalcih liftinga kože na obrazu (predel lic in brade).

Za ogled originalne različice sporočila na spletni strani businesswire.com obiščite https://www.businesswire.com/news/home/20190917006232/en/

Kontakt

Mary Kay Inc. Corporate Communications

marykay.com/newsroom

972.687.5332 ali media@mkcorp.com

Vir: Mary Kay Inc.

Večpredstavnostne vsebine

Video

Letošnje srečanje ESDR, ki pod sloganom Povezovanje znanosti o koži in zdravja združuje največje evropske dermatologe, je enkratna priložnost, da Mary Kay predstavi najnovejše tehnološke izboljšave in dosežke na področju zdravja kože.

Logotip