O-STA

Amazon Prime Video zaganja nove funkcije za oddajo Thursday Night Football, ki bodo navijačem moštev v ligi NFL po vsem svetu omogočili prilagajanje svojega doživetja pretočnih vsebin

Funkcija X-Ray daje gledalcem nadzor nad tem, kako doživljajo tekmo, in oboževalcem na čisto nov način omogoča dostop do statistike Next Gen Stats, ki jih omogoča AWS

Kay Adams in Chris Long gostita NFL Next, novo oddajo v živo, v produkciji NFL Films, ki podaja strokovna mnenja ekskluzivno na Prime Video

Twitch omogoča hkratno gledanje pretočnih vsebin, ki jih omogoča njegova interaktivna družabna video storitev

Hannah Storm in Andrea Kremer se vračata k vodenju pregleda iger in analiz za TNF

SEATTLE, ZDA - (BUSINESS WIRE) - (NASDAQ: AMZN) - Že tretje leto zapored Amazon Prime Video oboževalcem lige NFL omogoča ogled Thursday Night Football - TNF (Ameriški nogomet ob četrtkih), ki ga omogoča Bud Light Platinum, in zaganja nove inovacije, ki naročnikom Prime omogočajo najboljšo izkušnjo igre doslej, z novim naborom strokovnih komentatorjev, analiz, dostopom do podatkov v živo in poenostavljene izkušnje.

"Povsem spreminjamo, kako oboževalci ameriškega nogometa pretakajo oddajo Thursday Night Football in naročnikom Prime omogočamo, da si prilagodijo kako gledajo in slišijo tekmo," je dejala Marie Donoghue, podpredsednica Prime Video Sports. "Za vsakega nogometnega oboževalca se kaj najde: od bolj poglobljenih analiz igre na dosegu roke, do različnih komentarjev, ali možnost enostavnega odkrivanja in gledanja na katerikoli napravi, kjerkoli na svetu. Menimo, da bo gledanje in interakcija s TNF na Prime Videu in Twitchu všeč tako starim kot novim oboževalcem."

Nova sezona Thursday Night Football na Amazon Prime Videu in Twitchu se bo začela v četrtek, 26. septembra ob 20:20 po vzhodnem času s tekmo Philadelphia Eagles v gosteh pri Green Bay Packers.

S funkcijo X-Ray imajo oboževalci popoln nadzor

Funkcija X-Ray za TNF oboževalcem ustvarja priložnosti, da gledajo in razumejo igro, ne da bi morali pogledati stran od zaslona ali zamuditi kakšno igro. To sezono bo X-Ray oboževalcem za vsako igro na zahtevo nudil nekatere statistike Next Gen Stats, ki so bile prej na voljo le trenerjem in napovedovalcem. Oboževalci se bodo lahko poglobili v podatke, kot so povprečni časi meta podajalca, povprečna pretečena razdalja tekača po prevzetju žoge in povprečna oddaljenost lovilca, kar statistike Next Gen Stats omogočajo s sledenjem igralcem v živo.

Funkcija X-Ray je na voljo nogometnim oboževalcem, ki TNF pretakajo na napravah s sistemi Android, iOS in Fire TV. Prime Video omogoča tudi analizo na poti z enostavno mobilno izkušnjo, ki strankam omogoča ogled ali zaprtje statistik v živo kar z obračanjem telefona. Za dostop do funkcije X-Ray lahko oboževalci enostavno obrnejo telefon, se dotaknejo gumba "Stats by X-Ray" (Statistike X-Ray) na svojem telefonu ali tablici, ali med igro pritisnejo tipko "gor" na daljinskem upravljavcu Fire TV.

Drugačna oddaja o ligi NFL

NFL Next, nova 30-minutna oddaja, dostopna ekskluzivno na Prime Video ob 19:00 po vzhodnem času ob četrtkih, ki jo producira Amazon Films, bo gledalcem ponudila sveže vpoglede in pametne komentarje dvakratnega Super Bowl šampiona Chrisa Longa, Kay Adams z NFL Network in strokovnjaka za Statistike naslednje generacije Jamesa Koha. Oddaja NFL Next bo gostila goste, vključno s sedanjimi in nekdanjimi igralci. Legendarni športni novinarki Hannah Storm in Andrea Kremer se bosta vrnili na zaslone s komentarji, vodenjem pregleda iger in analizami.

"Veseli smo, da ponovno sodelujemo z Amazon Prime Videom pri produkciji drugačne oddaje o ligi NFL," je dejal Ross Ketover, izvršni direktor NFL Films. "Kombinacija talenta kot je Chris Long, eden od igralcev z najboljšim vpogledom, in dinamične osebnosti kot je Kay Adams, bo naredila oddajo, za katero menimo, da jo bodo oboževalci oboževali."

"Zelo me veseli, da sem del oddaje NFL Next in Amazonove družine," je dejal Chris Long. "Pomembno se mi zdi, da bom ob svojem prvem sodelovanju pri pokrivanju nogometa del foruma, za katerega menim, da bo gledalcem ponudil enkraten vpogled v to, kar se dogaja pod pokrovom motorja."

Izberi svoj avdio

Prime Video ponovno pripravlja več zvočnih možnosti, ki bodo gledalcem po vsem svetu omogočile, da prilagodijo svojo gledalsko izkušnjo. Ob samodejnem prenosu FOX z Joejem Buckom in Troyem Aikmanom, bodo naročniki Primea lahko izbirali med dvema dodatnima zvočnima pretokoma, ekskluzivno na Prime Videu: prenos s Hannah Storm in Andreo Kremer in prenos v britanski angleščini z Derekom Raejem in Tommyjem Smythom.

"Komaj čakam na naslednjo sezono Thursday Night Football!" je dejala Hannah Storm. "Je zahtevna in zabavna priložnost. Pred mikrofoni in za kulisami imamo izjemno skupino žensk, ki bo naročnikom Primea podala enkraten pogled na igro."

"Zelo me veseli, da bova s Hannah nadgrajevali svojo prelomno prvo sezono v povezavi z najinima rastočima vlogama na NFL Next in s pomočjo Amazonovih tehničnih inovacij ponudili najbolj enkratno gledalsko izkušnjo," je dejala Andrea Kremer.

Španska produkcija FOX Deportes

Naročniki Prime v ZDA in Mehiki imajo dodatno dostop še do FOX Deportes, ekskluzivnega prenosa v španščini.

Pridruži se zabavi na Twitchu

Že tretje leto zapored bo TNF na voljo tudi gledalcem Twitcha, vključujoč sočasni pretok komentarjev priljubljenih streamerjev Twitcheve interaktivne družabne storitve. Pripravite se, da klepet napolnite s svojimi najboljšimi navijaškimi vzkliki, memi in emoti. Mnogi vaših najljubših stremerjev bodo hkrati pretakali tekme in prenosom dodajali svoje enkratne komentarje, vključno z gosti presenečenja kasneje v sezoni. Oboževalci lahko za svoja najljubša moštva navijajo z emoti navdihnjenimi z ligo NFL in vso sezono preizkušajo svoje znanje o nogometu z odgovarjanjem na vprašanja. Za ogled celotnega seznama sočasnega pretakanja za vsak teden obiščite Twitchev blog. Za ogled celotnega urnika TNF obiščite Prime Video in si oglejte prenos FOX, ki je na voljo v več kot 200 državah in ozemljih po vsem svetu.

Tekme TNF, ki bodo predvajane na FOX, NFL Network in Amazon Prime Videu, se pričnejo v četrtek, 26. septembra ob 20:20 po vzhodnem času z Green Bay Packers, ki bodo gostili Philadelphia Eagles. Tekme TNF bodo na voljo za pretakanje na Amazonu preko Prime Videa in Twitcha z digitalnimi funkcijami NFL, FOX in FOX Deportes na vseh napravah. Dostopnost na NFL Network in Amazonu se lahko spreminja.

O Prime Video

Prime Video je prvovrstna storitev za pretok vsebin, ki uporabnikom ponuja ogromno zbirko digitalnih videov - ob čemer je vse, kar želijo gledati, mogoče z lahkoto najti na enem mestu.

- Prime omogoča: Ogled na tisoče popularnih filmov in televizijskih oddaj, med drugim naših Amazon Originals, ki so naleteli na dober odziv kritikov in vključujejo z emmijem nagrajeno serijo The Marvelous Mrs. Maisel, serije Tom Clancy's Jack Ryan, The Boys, Homecoming, Hanna, Fleabag, Good Omens, Carnival Row, Mindy Kaling's Late Night, in Otok Guava Donalda Gloverja, z oskarjem nagrajena filma Manchester by the Sea in Trgovski potnik, za oskarja nominirana filma Ljubezen na prvo bolezen in Hladna vojna in ekskluzivne športne vsebine v živo, vključno z Thursday Night Football, ter licenčno in samoobjavljeno vsebino, ki je na voljo v več kot 200 državah in teritorijih po svetu.

- Glejte več s Premium video kanali: Premium člani lahko dodajo več kot 150 kanalov v ZDA, kot so HBO, Cinemax, STARZ, SHOWTIME, CBS All Access, NBA League Pass in MLB.tv - brez dodatnih aplikacij za nalaganje in brez kabla. Potrebno je le plačati za tiste, ki jih želite, ob čemer je odpoved mogoča kadarkoli. Celotni seznam kanalov na voljo si oglejte na amazon.com/channels.

- Najemi ali kupi: Uživajte v na tisoče naslovov, vključno z najnovejšimi filmi in vsemi sezonami trenutnih TV serij, ki so vsem Amazonovim uporabnikom na voljo v najem ali nakup.

- Takojšen dostop: Z aplikacijo Prime Video lahko gledate kjerkoli in kadarkoli želite na svoji pametni televiziji, mobilni napravi, prek Fire TV, tablice Fire, Apple TV, Chromecasta, igralnih konzol, Comcasta X1 ali prek spleta. Za celoten seznam kompatibilnih naprav obiščite amazon.com/howtostream.

- Za še boljšo izkušnjo: Vsakokraten ogled bo kar najboljši z vsebino, ki je kompatibilna s tehnologijo 4K Ultra HD- in High Dynamic Range (HDR). Pojdite v zaodrje svojih najljubših filmov in televizijskih oddaj in serij z ekskluzivnim dostopom X-Ray, ki ga poganja IMDb. Prihranite ga za kasnejši ogled z izbirnimi mobilnimi prenosi za ogled v brezpovezavnem načinu.

Poleg dostopa do filmov in televizijskih oddaj, ki so na voljo na Primeu, članstvo v Primeu vključuje neomejene možnosti hitrega brezplačnega pošiljanja prek vseh kategorij, ki so na voljo na Amazonu, več kot dva milijona skladb in na tisoče glasbenih seznamov in postaj s Prime Music, varno shranjevanje fotografij s Prime Photos, neomejeno branje s Prime Reading, neomejen dostop do kataloga digitalnih avdio knjig na Audible Channels for Prime, vrtljiv izbor brezplačnih digitalnih iger in igračarskega izplena na Twitch Prime, zgodnji dostop do izbranih ponudb Lightning Deals, ekskluzivni dostop in popuste na določene artikle in več. Če se želite naročiti na Prime ali izvedeti več, obiščite: amazon.com/prime.

O Amazonu

Amazon se ravna po štirih načelih: predanost strankam je bolj pomembna od tekmovanja s konkurenco, strast do inovacij, predanost poslovni izvrstnosti in dolgoročno razmišljanje. Ocene strank, nakup z enim klikom, prilagojena priporočila, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, tablice Fire, Fire TV, Amazon Echo in Alexa so le nekateri izdelki, ki jih je predstavil Amazon. Za več informacij obiščite amazon.com/about in sledite @AmazonNews.

Za ogled izvirne različice sporočila obiščite businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190925005313/en/

Kontakti:

Amazon.com, Inc.

Linija za medije

Amazon-pr@amazon.com

www.amazon.com/pr

Vir: Amazon