O-STA

BitHarp podaljšuje akcijsko ponudbo 3 plus 1 gratis za orodja za rudarjenje

WELLINGTON, Nova Zelandija--(BUSINESS WIRE)-- BitHarp z veseljem sporoča, da je podaljšal svojo izjemno uspešno akcijsko promocijsko ponudbo, tri dobičkonosna orodja za kripto rudarjenje plus eden gratis, ki jo je uvedel par tednov nazaj. Ta posebna ponudba se je izkazala za zelo uspešno med različnimi navdušenci na področju rudarjenja s kripto valutami. Glede na povpraševanje se bo ponudba nadaljevala do 12. oktobra.

BitHarp, organizacija s sedežem na Novi Zelandiji, je zasenčil vse ostale ponudnike izdelkov za kripto rudarjenje na svetu z nedavno predstavitvijo dveh novih orodij Lyre Miner in Harp Miner. Oba izdelka sta bila zasnovana, da zadovoljita potrebe amaterskih navdušencev. V nasprotju z številnimi orodji za kripto rudarjenje, ki zahtevajo obsežno znanje in izkušnje, sta ta dva izdelka, ki sta na voljo na spletni strani www.BitHarp.com, spodbudila mnoge začetnike, da se preizkusijo v kripto rudarjenju. Lyre Miner in Harp Miner sta primerna za domačo uporabo, skonfigurirana ter omogočata takojšnje rudarjenje po priključitvi.

Poleg enostavnega rudarjenja je BitHarp uspešen tudi pri zagotavljanju dobičkonosnosti, saj zagotavlja velike hitrosti iskanja ključev, ki presenečajo mnoge stare znance te industrije. Lyre Miner in Harp Miner pa se poleg tega uvrščata med orodja, ki porabijo najmanj energije, saj njuna poraba znaša le 600 W (Lyre Miner) ali 2400 W (Harp Miner).

BitHarpova izdelka se lahko uporabljata za rudarjenje različnih kripto valut - Bitcoin, Litecoin, Ethereum in Dash - posamezne hitrosti iskanja ključev pa so naštete spodaj:

Bitcoin: 335 TH/s (Lyre Miner) & 2000 TH/s (Harp Miner)

Litecoin: 55 GH/s (Lyre Miner) & 300 GH/s (Harp Miner)

Ethereum: 14 GH/s (Lyre Miner) & 75 GH/s (Harp Miner)

Dash: 9 TH/s (Lyre Miner) & 50 TH/s (Harp Miner)

"Prejeli smo številne klice in sporočila, ki so zahtevali, da podaljšamo našo 3 plus 1 gratis ponudbo," je dejal predstavnik podjetja. "Veseli me, da lahko sporočim, da je ponudba sedaj veljavna do 12. oktobra."

Če želite izvedeti več o Lyre Minerju in Harp Minerju, obiščite https://www.bitharp.com/.

O BitHarpu: BitHarp je proizvajalec kripto valut s sedežem na Novi Zelandiji, ki izdeluje najbolj zmogljivo in prilagodljivo opremo za rudarjenje, ustvarjeno z namenom, da olajša rudarjenje in da to postane bolj dobičkonosno za vlagatelje.

Sporočilo za javnost v izvirniku si lahko ogledate na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191001005793/en/


Kontakti


Za medije:
Alexa Zimine
alexa@bitharp.com
+64 04 889 3268



Vir: BitHarp