O-STA

Podjetno Velenje v soboto na Titovem trgu

Velenje, 2. oktober 2019 - Mestna občina Velenje in SAŠA inkubator bosta to soboto, 5. oktobra, od 9. do 12. ure na Titovem trgu organizirala prireditev Podjetno Velenje. K sodelovanju smo povabili podjetnike, ki imajo sedež v Velenju, in jim dali priložnost, da svoje storitve in izdelke brezplačno predstavijo občanom.

Sodelovanje je potrdilo več kot 20 podjetij, na modni reviji, ki se bo pričela ob 10. uri, pa bo svoje kolekcije in storitve predstavilo 10 trgovcev in obrtnikov s sedežem v mestnem središču: Hipnotik frizerski studio, MH frizerski studio in brivnica, Optika Paka Velenje, Pletenine Špenko ter trgovine Emma, Hummel, Merot, Proteini.si, Rock Box in Sax.

Ob 10. uri bo prisotne nagovoril tudi župan Mestne občine Velenje Bojan Kontič, ki bo v nadaljevanju prireditve čestital zmagovalcem natečaja Naj prodajni prostor v mestnem središču 2019.

Z javnim natečajem želimo spodbuditi atraktivnost prodajnih prostorov v središču mesta ter tako privabiti v mesto več obiskovalcev. Lastnike treh najlepše urejenih prodajnih prostorov bomo tudi nagradili. V prihodnjih tednih jim bomo omogočili oglaševanje in objave v lokalnih medijih.

Prijazno vabljeni v soboto na Titov trg!

Lep pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje