O-STA

Nova kolekcija zimskih oblačil za najmlajše

Hladna jesenska jutra so jasen znak, da je čas, da poletno garderobo za nekaj časa pospravimo na stran. Čeprav sonček čez dan prijetno greje nas kot naše malčke, je zdaj nujen čas, da imamo za otroke pripravljena topla oblačila. Preverite trende, s katerimi bo vaš malček modno zakorakal v hladnejše mesece.

Trendi za jesen in zimo

Zimski puloverčki, tople hlače, jaknice in pisani puloverčki so čudovita oblačila za jesenski in zimski čas, ki je pred nami. Svoje malčke moramo toplo obleči, vendar ni treba, da nanje navlečemo katerakoli oblačila, ki jih imamo doma. Ponudba otroških oblačil je ogromna, zato ni razloga, da naši malčki ne bi izgledali modno.

To zimo bodo zelo priljubljeni izdelki v rjavih odtenkih. Svetla ali temnejša. Za najmlajše lahko izberemo oblačila različnih odtenkov enake barve, iskanje hlač in jaknice enake rjave že zdavnaj ni več nujno. Tako si boste olajšali delo, modna kombinacija za vašega otroka pa bo zagotovljena.

Otroška oblačila naj bodo zabavna, zato mamice niso omejene zgolj z izbiranjem enobarvnih. Bolj raznoliki kot so vzorci, bolj z veseljem bo otrok oblekel najljubšo majčko. Živalski vzorci so zagotovo dobra izbira, kakor tudi pike, črte in ostali preprosti motivi. Z zabavnimi oblačili se preprosto izognemo jutranjim mukam z oblačenjem.

Po vročem poletju je čas za oblačila, ki jih takrat otroci niso mogli nositi. To so topli puloverčki, tanjši, debelejši ali jopice, ki jih otroci oblečejo kar čez najljubšo majčko. V vseh barvah in motivih. Vendar je pri nakupu pozornost potrebno nameniti kakovosti. Otroška oblačila se perejo izredno pogosto. Vsi vemo, kako je pri otrocih. Ko imajo svoje najljubše oblačilo, ga bodo želeli nositi ves čas in zato je podvrženo mnogim pranjem. Z nakupom kakovostnih oblačil bo strah pred pogostim pranjem odveč.

Nova blagovna znamka

Drugačen videz svojih otrok je mogoče doseči z novo blagovno znamko, ki prihaja v Slovenijo. Otroška oblačila Huxbaby so po svetu že dobra poznana in jih nosijo otroci najbolj trendi mamic. Ponujajo različna oblačila, tako bodije, hlače, oblekice, kakor tudi trenutno zelo modne pajacke - v kratki in dolgi izvedbi. Prevladujejo preproste barve, kot so bela, črna, rjava in svetlo rožnata. Otroško navdušenost pa bodo oblačila Huxbaby privabila z zanimivimi motivi. Le katera deklica ne bi najraje nosila majčke s samorogom? Prav to oblačila dela drugačna.

Materiali so izredno kakovostni, predvsem pa mehki za otroško kožo. Pri otroški garderobi je najpomemnejše, da je otrokom toplo in se v oblačilih prijetno počutijo. Če pa pri tem še izgledajo frajersko, je to veliko zadovoljstvo za vsako mamico, da je opravila dober nakup.

Če oblačil Huxbaby še ne poznate, preverite njihovo ponudbo na spletni strani Kanna.si. Kakor tudi izdelke ostalih blagovnih znamk, ki sedaj ponujajo povsem novo kolekcijo najbolj trendi oblačil za otroke in dojenčke.

Oblačila v prodaji so skrbno izbrana, zato boste našli zgolj preverjeno kakovostna oblačila, ki že pri izdelavi upoštevajo, da so narejena za občutljivo otroško kožo in pripravljena na številna pranja. Z izdelki iz spletne trgovine kanna.si so skrbi, da bi s pogostim pranjem oblačila izgubila prvoten videz, odveč.

Na police spletne trgovine kanna.si so prišla oblačila nove kolekcije. Sledijo trendom za jesen in zimo, spletna trgovinica pa ponuja veliko izbiro, tako da je za vsakega otroka mogoče najti zanimive majčke, tople puloverčke ali bundice, ki jih bodo grele v zimskem času.