O-STA

NLB postala članica združenja FCI

Članica mednarodne mreže ponudnikov za faktoring/odkup terjatev FCI (Factor Chain International) je postala tudi NLB d.d. Združenje s sedežem na Nizozemskem, ki povezuje več kot 400 družb (faktoring hiše in banke) v 90 državah, članicam zagotavlja edinstveno mrežo za sodelovanje na področju čezmejnega odkupa terjatev v obliki zavarovanja in financiranja sredstev.
NLB bo kot članica združenja izvoznikom in uvoznikom poleg domačega odkupa terjatev po novem ponujala tudi mednarodni odkup terjatev in jim s tem zagotavljala sodoben, hiter in enostaven način financiranja, kar predstavlja tudi dodatno spodbudo za mednarodno poslovanje.
 "Pomembno je, da svoje stranke spremljamo tudi pri poslovanju na tujih trgih, zato smo se z veseljem in ponosom sklenili pridružiti združenju FCI. Nadejamo se, da se bodo predvidoma že prihodnje leto združenju pridružile tudi ostale bančne članice NLB Skupine," je ob tem povedala Helena Belingar, direktorica Trgovinskega bančništva.

S spletno aplikacijo za odkup terjatev še lažje do financiranja

Našim poslovnim strankam smo sicer pred kratkim predstavili novo spletno aplikacijo NLB Odkup terjatev, ki podjetjem, podjetnikom in zasebnikom zagotavlja hitrejši postopek odkupa terjatev, elektronsko izmenjavo računov in informacij ter ugodnejše pogoje odkupa terjatev. Več izveste tukaj.

NLB Komuniciranje
Vsa sporočila za javnost
To sporočilo ste prejeli, ker ste naročeni na elektronska sporočila NLB. Vaše nastavitve lahko spremenite na NLB Spletnem portalu v področju E-sporočila. Če vam je bilo to sporočilo posredovano in bi podobne novice radi prejemali tudi v prihodnje, se prijavite. V primeru morebitnih težav nam pišite na portal@nlb.si.