O-STA

V centru Rovando v Slovenj Gradcu lahko kupite tudi mobitel, dodatno opremo ali uredite vse potrebno za storitve Telekoma Slovenije

Slovenj Gradec, 24. oktobra - Podjetje Robeta, ki deluje v centru Rovando v Slovenj Gradcu, je od decembra lani tudi pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije. To pomeni, da vam je v centru Rovando v sodobnih prostorih poleg ostale ponudbe na voljo tudi široka izbira mobitelov za mlade in mlade po srcu, dodatna oprema za vaš mobitel, hkrati pa lahko pri njih postanete naročnik mobilnih ali fiksnih storitev (internet, televizija in fiksna telefonija) Telekoma Slovenije. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V centru Rovando lahko uredite vse, kar potrebujete za dom in zabavo. Preizkusite lahko tudi NEO, ki je prinesel popolnoma nov način spremljanja televizijskih vsebin. Ste vedeli, da lahko svoj najljubši TV-kanal enostavno poiščete s svojim glasom? Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati. Enostavno rečete, na primer, "Milijonar" ali pa "Brad Pitt" in že se vam prikažejo prave vsebine. Tako ni več potrebno, da vemo, na katerem kanalu je kateri program, saj to enostavno povemo. In to v slovenščini. Pridite in se prepričajte.

Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.00. in 18.00 uro in vsako soboto med 8.00 in 12.00 uro. Pokličete jih lahko na številko 02 88 31 682 ali jim pišete na kaja@robeta.si.