O-STA

Ob dnevu spomina na mrtve z Lokalcem do pokopališča

Velenje, 25. oktober 2019 - Bliža se dan spomina na mrtve, ko se spomnimo tistih, ki jih ni več med nami. Zaradi zelo povečanega obiska pokopališč v teh dneh bomo spremenili prometni režim vožnje z brezplačnim mestnim avtobusom Lokalc in tako našim občankam ter občanom v četrtek, 31. oktobra, in v petek, 1. novembra 2019, omogočili vožnjo z Lokalcem tudi do pokopališča v Podkraju.

Ta dva dneva bo Lokalc med 7. in 18. uro vsakih 30 minut odpeljal z Avtobusnega postajališča Velenje na Gorico, v Šalek, do postaj na Tomšičevi cesti in pri Tržnici ter proti postajališču Rudarski dom (stari kino). Tam v krožišču bo Lokalc obrnil ter pot nadaljeval proti železniški postaji (in ne proti mestnemu stadionu) ter po Partizanski cesti proti Podkraju.

Ker bo v teh dneh promet mimo pokopališča v Podkraju potekal enosmerno, bo Lokalc pot nadaljeval čez Lokovico in po Partizanski cesti nazaj proti mestu. Ustavil bo na postajališčih pri Cvetličarni Iris ter pri Vili Bianci in se vrnil na Avtobusno postajališče Velenje.