O-STA

Trgovina Akustika Group v Jaršah pri Radomljah v sodobno opremljenih prostorih

Trgovina Akustika Group

Ljubljana, 28. oktobra - Trgovina Akustika Group je v Jaršah pri Radomljah svoja vrata odprla maja 2019 in od takrat kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel in še marsikaj. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam v sodobno opremljenih prostorih na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V trgovini Akustika Group lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo. V njej lahko preizkusite tudi NEO, ki je prinesel popolnoma nov način iskanja televizijskih vsebin. Ste vedeli, da lahko svoj najljubši TV-kanal enostavno poiščete tako, da to poveste? Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati. Enostavno rečete, na primer, "Milijonar" ali pa "Brad Pitt" in že se vam prikažejo prave vsebine. Tako ni več potrebno, da vemo, na katerem kanalu je kateri program, saj to enostavno poveste. In to v slovenščini.

Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. V trgovini lahko na plačilnem avtomatu s plačilno kartico brez kakršnekoli provizije opravite tudi plačilo računa za komunikacijske storitve Telekoma Slovenije. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak delovnik od ponedeljka do petka med 8.00. in 19.00 uro ter v soboto med 8.00 in 12.00 uro. Za informacije jih lahko pokličete na številko 01 724 02 00 ali jim pišete na jarse@akustikagroup.si.

Več informacij o ponudbi je na voljo www.akustikagroup.si