O-STA

Prijave na 12. Dneve podjetništva 2019 so odprte!

Prijave na 12. Dneve podjetništva že zbiramo! Udeležba je brezplačna! Vsebino posameznih predavanj smo že predstavili. Ogledate si jo lahko TUKAJ.

12. Dnevi podjetništva tokrat na sedežu podjetja Data d.o.o.

Na Dnevih podjetništva 2019, ki jih organizira podjetje Data, smo tudi letos pripravili pester nabor brezplačnih dogodkov. Letos bodo vsa predavanja, okrogla miza in debata potekala na sedežu podjetjaData d.o.o., v Ljubljani (Dunajska cesta 136).

Prijave na 12. Dneve podjetništva oziroma posamezna predavanja

Prijave na Dneve podjetništva so odprte za oba dneva. Prvi dan, v torek, 19. novembra 2019, se bomo posvetili predvsem davčnim spremembam in inovativnim pristopom v poslovanju mikro, malih in srednje velikih podjetij. V sredo, 20. novembra 2019, pa spletnemu marketing in retoriki, ki vam omogoča konkurenčno prednost. Poleg tega se bomo posvetili tudi zaščiti ideje in posla ter pridobivanju finančnih sredstev za nameravane investicije. Pripravljamo tudi okroglo mizo, katere namen je spodbuditi vse Vas, ki vam v prvem, drugem, tretjem... podjetniškem poskusu ni uspelo.

Program 12. Dnevov podjetništva je na voljo TUKAJ.

Prijave na 12. Dneve podjetništva so odprte do zapolnitve prostih mest

Vsi podjetniki, bodoči podjetniki in radovedni posamezniki s podjetniško žilico se lahko od danes naprej do zapolnitve prostih mest prijavite na eno ali na več predavanj, debat in okroglih miz. Prijave se zbirajo preko spletnega obrazca.

Organizatorji poskušamo znova ujeti duh časa in podjetnikom predstaviti vsebine, ki jim bodo prišle prav v njihovem poslovnem življenju v naslednjem kratkoročnem obdobju.

Tudi na 12. Dnevih podjetništva odpiramo svetovalnico

Ker se zavedamo pristnega osebnega odnosa, bomo tudi letos odprli podjetniško svetovalnico. Strokovnjaki iz podjetja Data Vam bodo na voljo za vprašanja povezana s podjetništvom. Prijave na svetovalnico in posamezna predavanja že zbiramo.

Vabljeni na brezplačna predavanja, podjetniško druženje in dobro kavo!

Za vse, ki stopate po podjetniški poti ali o tem trenutno le razmišljate, je pomembno, da se aktivno vključite v podjetniški koncept razmišljanja in tako postavite trdne temelje za svoje udejstvovanje. Le z zadostno količino znanja in pravih informacij iz področja podjetništva, se lahko izognete morebitnim napakam.

Izkoristite torej edinstveno priložnost za pridobivanje novih znanj. Število mest je omejeno! Čim prej se prijavite in si zagotovite prosto mesto!

Dogodek finančno podpirata Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije in javna agencija SPIRIT Slovenija.