O-STA

Zynga in Alec Baldwin z ustvarjalnim sodelovanjem praznujeta 10. obletnico igre Words With Friends

Alec Baldwin za Zyngin Words With Friends (Foto: Business Wire)

Utrinki iz video intervjuja z Alecom Baldwinom na teme Words With Friends, prihodnosti in očetovstva

SAN FRANCISCO--(BUSINESS WIRE) -- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena izmed vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes predstavila podrobnosti svojega ustvarjalnega sodelovanja z večimi Emmy nagrajenim igralcem, producentom in režiserjem Alecom Baldwinom. Baldwin, ki je tudi izkušen igralec legendarne Zyngine mobilne igrice Words With Friends (Besede s prijatelji), se je pridružil praznovanjem 10. obletnice igre s promocijsko kampanjo. V okviru kampanje je svoj značilni humor in senzibilnost za ironijo posodil seriji kratkih videov, ki bodo izhajali tekom naslednjih mesecev. Baldwin v kratkem video intervjuju, ki je pravkar izšel, predstavi svojo osebno povezanost z igro.

Ta izjava za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Izvirnik je dosegljiv na: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005240/en/

"Zanimivo se je spomniti mojih prvih začetkov z Words With Friends," je povedal Baldwin. "Od igranja med prekinitvami na snemanjih, s kolegi in snemalnimi ekipami, do trenutnih vsakodnevnih obračunov s tastom v Španiji; ta igra je v zadnjem desetletju stalnica v mojem življenju."

"Alec Baldwin se nam v tej kampanji ni le pridružil, ampak je bil pravi sodelavec, vse od začetnega kreativnega načrtovanja pa do snemanja," je povedal Bernard Kim, vodja založništva pri Zyngi. "Na snemanje ni prinesel samo svojih igralskih spretnosti, ampak je z našo ekipo sodeloval pri razvijanju konceptov ter dialogov in pri tej seriji videov deloval kot prava kreativna sila."

Igralci so ob 10. obletnici igre izglasovali "popotovanje" za svojo "besedo leta", kar odraža prijateljstvo in skupnost v okviru igre Words With Friends.

Baldwin v video intervjuju govori tudi o lastni izbiri "besede leta", ki je povezana z njegovo naraščajočo družino in osebnim očetovskim popotovanjem. Baldwin v odkritem pogovoru govori o svojem najbolj trmastem nasprotniku v igri Words With Friends (svojem tastu), namigih, kako doseči največ točk (ne čakaj na specifično črko) in o tem, s kom bi igro najraje igral v prihodnosti - s svojimi otroki.

Po današnji objavi video intervjuja z Alecom Baldwinom bo v naslednjih mesecih objavljenih še več novih vsebin z legendarnim igralcev v raznolikih vlogah - od zdravnika v telenoveli do safari pustolovca.

Če želite ostati na tekočem glede te kampanje, sledite Words With Friends na platformah Facebook, Twitter in Instagram, #WordsWithAlec.


Opomba urednika:

Za ogled dodatnih vsebin na temo Words With Friends in Alec Baldwin obiščite naslednjo povezavo: https://app.box.com/s/qht9asji6g5t841cwt667z8ghitb88kf

Za ogled video intervjuja Words With Friends z Alecom Baldwinom na YouTube obiščite https://youtu.be/oA-D2yvJv3U


O družbi Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali Zyngi sledite na Twitterju in Facebooku.


Izjave o prihodnosti
To sporočilo za javnost vsebuje izjave o prihodnosti, ki se med drugim nanašajo na prisotnost Aleca Baldwina v družabnih vsebinah in tržnih programih Words With Friends. Izjave o prihodnosti pogosto vključujejo izraze, kot so "izgledi", "predvideno", "načrtovano", "namerava", "bo", "predvideva", "meni", "cilj" "pričakuje", hkrati pa so izjave v prihodnjiku načeloma izjave o prihodnosti. Doseganje ciljev oziroma uspeh tematike, s katero se ukvarjajo tovrstne izjave o prihodnosti, je podvrženo bistvenim tveganjem, negotovostim in predpostavkam. Na izjave o prihodnosti se ni smiselno preveč zanašati, saj temeljijo na informacijah, ki so nam na voljo na dan izjave. Za posodobitev tovrstnih izjav ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Več informacij o teh tveganjih, negotovostih in predpostavkah je oziroma bo podrobneje opisanih v naših javnih objavah pri Komisiji za trg vrednostnih papirjev (SEC), katerih kopije lahko pridobite na naši spletni strani za vlagatelje na naslovu http://investor.zynga.com oziroma na spletni strani SEC na www.sec.gov.

Oglejte si izvirnik na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005240/en/


Multimedija:

Video Alec Baldwin for Zynga's Words With Friends

Video Alec Baldwin collaborates with Words With Friends in creative campaign.

Photo Alec Baldwin for Zynga's Words With Friends (Photo: Business Wire)

Photo Alec Baldwin collaborates with Words With Friends in creative campaign. (Photo: Business Wire)

Photo Alec Baldwin collaborates with Words With Friends in creative campaign. (Photo: Business Wire)


Kontakti za medije:

Sarah Ross
sarah@zynga.com / 310-924-1404

Dana Whitney
dwhitney@zynga.com / 415-359-7006

ali

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (za Zyngo v ZDA) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Vir: Zynga