O-STA

Veselo martinovanje z žlahtnimi Pubeci

Europarkovo martinovanje s Pubeci
Vabljeni na degustacijo mladih štajerskih vin (foto_Mediaspeed_Ernad Ihtijarević)

Vsako jesen zadiši po dobrem vinu in okusnih dobrotah, ki so del dolgoletne slovenske tradicije. Martinovanje je praznovanje nove vinske letine. Po pregovoru sicer sveti Martin spremeni mošt v vino, vendar so tudi letos za bogate okuse vin poskrbeli štajerski vinarji in vinogradniki. Mladi Pubeci bodo v petek, 8. novembra, od 15. ure v mariborskem Europarku poskrbeli za degustacijo svežih vin, ki vas bodo zagotovo prepričala z igrivostjo in svežino.

Štajersko martinovanje

Na pristnem štajerskem martinovanju v nakupovalnem središču Europark Maribor bodo tudi letos predstavili izvrstna vina vinarjev, ki sodelujejo v projektu Pubec. Ta že pol desetletja povezuje štajerske vinarje, ki pridelujejo mlado vino. S promocijo kar 25 štajerskih vin povečujejo njihovo prepoznavnost in konkurenčnost, hkrati pa Štajersko predstavljajo kot glavno destinacijo za mlada vina. V največjem nakupovalnem središču severovzhodne Slovenije bodo tudi letos številni štajerski vinarji ponudili degustacijo mladih vin. Za prijetno in sproščeno vzdušje bo poskrbel DJ, druženje s Pubeci pa bo popestrila tudi kulinarika z njihovih domačij.

Europark Maribor - upravlja SES Spar European Shopping Centers

Europark Maribor, ki ga upravlja SES Spar European Shopping Centers, je od svojih začetkov leta 2000 do danes postal največje in najbolj priljubljeno nakupovalno središče v severovzhodni Sloveniji, saj ga povprečno mesečno obišče okoli pol milijona obiskovalcev. S 40.000 kvadratnimi metri prodajnih površin ter 120 prodajalnami in lokali pod eno streho ponuja izbrane, svetovno priznane blagovne znamke.

SES - Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Trenutno podjetje upravlja 29 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi. Najemne površine znašajo 790.000 kvadratnih metrov. V letu 2018 so najemniki v SES nakupovalnih središčih ustvarili 2,76 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES trenutno upravlja v Sloveniji štiri nakupovalna središča, z odprtjem novega nakupovalnega središča ALEJA bo z letom 2020 lokacij pet. SES že od vsega začetka nudi svoje znanje in izkušnje na področju razvoja projektov, upravljanja gradnje, oddajanja nakupovalnih površin in upravljanja nakupovalnih središč tudi kot storitev za zunanje lastnike nakupovalnih centrov. SES je del skupine SPAR Austria.

Dodatne informacije na: www.europark.si in www.ses-european.com.