O-STA

Trgovina Mobtel z vami že 9 let

Ljubljana, 5. novembra - Trgovina Mobtel v Centru Vič v Ljubljani posluje že od leta 2010 in od takrat kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel in še marsikaj. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

V trgovini lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo. Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Za vas so odprti vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 9.00 in 21.00 uro, ob sobotah med 8.00 in 21.00 uro ter v nedeljo med 9.00 in 15.00 uro. Obiščite trgovino Mobtel in se o raznoliki ponudbi prepričajte sami. Za kakršne koli dodatne informacije pa lahko pokličete na številko 041 666 707.