O-STA

Idealno oblačilo za vse letne čase in priložnosti

Pajac - univerzalno oblačilo, primerno za novorojenčke, malčke, v njih pa bodo simpatično izgledali tudi malce veči otroci. Kratki ali dolgi, z raznolikimi motivi omogočajo, da je pajacek vedno primerno oblačilo.

Za poletje in zimo

Pajacki na kratke hlače so za vroče poletne dni odlična izbira. Narejeni iz 100 % bombaža dihajo in ne dražijo občutljive otroške kože. Nekateri so z rokavčki ali pa na naramnice. Otrokom v njih ni vroče in se prijetno počutijo. Izgledajo trendovsko, so za otroke zelo udobni. V njih bodo brez težav plezali, se igrali in odkrivali svet.

Za hladnejše mesece so primernejši pajaci z dolgimi hlačnicami in rokavi. Za jesen so še posebej primerni v naravnih barvah, s preprostimi črtami, pikicami in vzorci. Če vas skrbi, da bo vaše otroke med zimo zeblo, se odločite za podložene. Za hladnejše mesece so uporabni tudi s pokritimi stopali, kar je uporabno za malčke, ki tako radi sezuvajo svoje nogavičke. Tako bodo otroci na toplem, a jim bo vseeno udobno.

Ponudbo pajacev v spletni trgovini kanna.si si lahko pogledate tukaj. Poleg preprostih enobarvnih in z enostavnimi vzorci lahko najdete tudi pisane z živalskimi motivi. Otroci se ne bodo mogli upreti pticam in opicam, zato se boste izognili jutranjim dramam z oblačenjem.

Športno in elegantno

Za športen videz se odločite za sproščen pajac s kapuco in zanimivo zadrgo, ki izgled naredi še bolj zanimiv. Dobite ga v različnih barvah - tudi otrokovi najljubši. Za sporoščen vikend izlet, sprehod ali obisk pri sorodnikih bo odlična izbira.

Pajaci v elegantnejši izvedbi so primerni za posebne priožnosti. So svetlih barv, s čipko ali naborki, rokavčki ali poudarjenim ovratnikov. Pri blagovni znamki Patachou boste našli pajacke za posebna slavja, krst, poroko. Če boste ste na povabljeni na poletni dogodek, lahko nadete eleganten pajacek tudi v kratki izvedbi.

Pajacki za malčke so na voljo res različnih izvedbah. Kratki, dolgi, podloženi, športni, elegantni... Ne glede na priložnost bo hitro rešil težave z odločanjem in izbiranjem primerih oblačil.

Če vas zanima ponudba, skočite na kanna.si