O-STA

Trgovina Tukajfon v Kozini v sodobno opremljenih prostorih ponuja storitve Telekoma Slovenije

Trgovina Tukajfon

Kozina, 7. novembra - Trgovina Tukajfon v Kozini je svoja vrata odprla julija 2019 in od takrat kot pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije ponuja široko izbiro mobitelov za mlade in mlade po srcu, mobilne pakete, pakete, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo, dodatno opremo za vaš mobitel in še marsikaj. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav vam je v sodobno opremljenih prostorih na voljo prijazen in strokovni svetovalec.

V trgovini Tukajfon lahko uredite vse, kar potrebujete za komunikacijo. Preizkusite lahko tudi NEO, ki je prinesel popolnoma nov način spremljanja televizijskih vsebin. Ste vedeli, da lahko svoj najljubši TV-kanal enostavno poiščete s svojim glasom? Na enak način lahko poiščete tudi oddajo, ki jo želite gledati. Enostavno rečete, na primer, "Milijonar" ali pa "Brad Pitt" in že se vam prikažejo prave vsebine. Tako ni več potrebno, da vemo, na katerem kanalu je kateri program, saj to enostavno povemo. In to v slovenščini. Pridite in se prepričajte.

Na voljo vam je tudi pestra izbira mobitelov, in sicer od tistih za enostavno uporabo do pametnih mobitelov priznanih blagovnih znamk, tablic ter dodatne opreme, kot so etuiji, slušalke, zaščita za steklo idr. In tudi, če vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Za vas so odprti vsak delovni dan od ponedeljka do petka med 8.30. in 18.30. uro ter ob sobotah med 8.30 in 12.30 uro. Obiščite trgovino Tukajfon in se o raznoliki ponudbi prepričajte sami. Za kakršne koli dodatne informacije pa lahko pokličete na številko 031 500 220.