O-STA

Top 5 daril za novorojenčka

Obdarovanje je nekaj najlepšega. Z njim izkažemo pozornost do najbližjih. A vedno se znajdemo pred dilemo, kaj podariti. Za najboljšo prijateljico še imamo ideje, a kaj podariti njenemu prvorojencu? Ali sodelavkinemu otroku? V otroških trgovinah najdemo široko ponudbo igrač, dodatkov in oblačil za novorojenčka. Poglejte nekaj idej za darila, da boste podarili nekaj posebnega, česar bo vsaka novopečena mamica vesela.

Igrače

Igrače so preprosto darilo, ki niso primerne zgolj za novorojenčke, ampak se bodo otroci lahko z njimi igrali več let. Saj veste, kako je z igračami. Igrača je zanimiva nekaj tednov, nato pa jo pospravijo in ko jo čez lep čas najdejo, spet postane njihova najljubša. Lahko se odločite za ropotuljice, plišaste ali celo pojoče igrače.

Knjižica

Enako vsestransko darilo je mehka knjižica. Ker kupujete za novorojenčka, ne gre za vsebino, ampak zato, da se bo lahko z njo igral. Zato naj bo mehka, z elementi za tipanje in veliko fotografijami. Za novorojenčka je najprimernejša slikanica, s katero bo spoznaval živalski svet.

Odejica

Vedno primerno darilo je tudi odejica, ki bo malčke grela med spanjem. Lahko izberete takšne z motivi ali celo personalizirano, ki ga bo za vedno spominjala na otroštvo. Naj bo mehka, a hkrati kakovostna, da je večkratno pranje ne bo uničilo.

Spominska knjiga

Čas z novorojenčkom prehitro mine. Vsak dan zna kaj novega, mu zraste prvi zobek ali reče mama. Da bodo spomini ostali živi, podarite spominsko knjigo, kamor bodo starši zapisovali vse dosežke svojega otroka.

Copatki

Copatki so primerno darilo sploh za dojenčke, ki so se rodili v zimskih mesecih. Zanimivi so predvsem pleteni, saj so mehki in bodo otroke prijetno greli. Lahko jih izberete v različnih barvah, z mašnjicami ali zanimivimi motivi.

Oblačila za novorojenčka

Prav tako ne morete zgrešiti z oblačili. Otroci hitro prerastejo stvari, zato so mamice majčk in bodijev vedno vesele. Izberite zanimive in malce drugačne, da se bo mamica vedno spomnila, kdo je novorojenčku oblačilo podaril. Čudovito darilo je kompletek, kapica, pulover z zanimivim motivom, tu so možnosti res neomejene.

Na spletu lahko preverite, kaj vse je na voljo, da bo darilonekaj izvirnega in kljub temu uporabnega. Če ste v dvomu, ne boste zgrešili z oblačili za novorojenčka, saj vedno pridejo prav, spletna ponudba teh pa je res velika.