O-STA

Jan Heere bo novi glavni izvršni direktor Studia Moderna

Adrian Burleton bo predsednik uprave

LJUBLJANA--(BUSINESS WIRE)-- Studio Moderna ("podjetje"), eno vodilnih podjetij na področju vsekanalne prodaje znamk za dom in dobro počutje v Srednji in Vzhodni Evropi, z veseljem sporoča, da se bo podjetju danes, 14. novembra, kot glavni izvršni direktor pridružil Jan Heere. Jan je bil pred tem globalni generalni direktor kozmetičnega dela skupine Percassi Group (ki vključuje tudi KIKO MILANO), globalnega podjetja z več kot 1,000 prodajalnami v 20 državah. Jan je bil skoraj 10 let na različnih vodilnih položajih v Inditexu, kjer je pospeševal mednarodno rast, med drugim nazadnje kot generalni direktor Inditex Russia & CIS.

Po osmih uspešnih letih na položaju glavnega izvršnega direktorja bo Adrian Burleton postal predsednik upravnega odbora in tako še naprej podpiral podjetje s svojim strateškim svetovanjem. Adrian je kot glavni izvršni direktor vodil Studio Moderna v času znatne rasti in razvoja, ko so se razvijale obstoječe znamke, kot je Dormeo, in tudi nove znamke, kot je Rovus, podjetje pa je v tem času postalo prava večkanalna platforma in razvilo številne nove modele in sisteme v podporo prihodnjega razvoja poslovanja.

Studio Moderna že 25 let uspešno posluje v Srednji in Vzhodni Evropi ter je postalo ena vodilnih platform za večkanalne znamke z neprimerljivim obsegom in dosegom v regiji. Naš portfelj lastnih znamk v kategorijah dom, življenjski slog, zdravje in wellness služi več kot 360 milijonom ljudi na 21 rastočih evropskih trgih. Poleg tega Studio Moderna potrošnika spremlja na vsakem koraku poti čez številne digitalne in fizične distribucijske kanala ter tako omogoča gladko potrošniško izkušnjo.

Jan prinaša obsežne izkušnje v mednarodni prodaji in gradnji znamk, kar bo koristilo podjetju, ko bo razvijal in uresničeval njegovo dolgoročno strategijo skupaj z izkušeno višjo vodstveno ekipo Studia Moderna. Poleg dela v Percassiju in Inditexu je bil Jan tudi direktor za mednarodno poslovanje v podjetju Marks and Spencer, ki se je v času njegovega vodenja razširilo na sedem novih teritorijev.

Adrian Burleton, predsednik uprave in nekdanji glavni izvršni direktor v Studiu Moderna, je komentiral: "Neizmerno sem ponosen na vse, kar smo v zadnjih osmih letih dosegli v Studiu Moderna. Skupaj smo zgradili podjetje, ki resnično deluje večkanalno in ponuja zaupanja vredne znamke ter pokriva celotno regijo Srednje in Vzhodne Evrope. Rad bi se zahvalil vsakemu članu ekipe posebej za neumorno delo, na podlagi katerega je Studio Moderna zdaj v položaju, da doseže svoje dolgoročne cilje. Veselim se sodelovanja z Janom in podpiranja nadaljnje rasti podjetja."

Jan Heere, bodoči glavni izvršni direktor Studia Moderna, je dejal: "Navdušen sem, ker sem dobil priložnost, da se pridružim Studiu Moderna - vznemirljivemu podjetju z močnimi temelji in številnimi možnostmi za nadaljnjo rast. Veselim se tesnega sodelovanja s celotno ekipo Studia Moderna ter upravnim odborom pri ustvarjanju novega poglavja rasti v razvoju podjetja."



Sporočilo za javnost v angleščini je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191113005831/en/

Kontakti:

Dusko Kos
Studio Moderna
+386 1 589 99 00


Vir: Studio Moderna