O-STA

Europarkov in Hervisov sejem zimske športne opreme

Vabljeni na Europarkov in Hervisov sejem zimske športne opreme

Opremite se za zimski oddih

Pred vrati je zimski čas in ljubitelji zimskih športov se že veselijo prvega spusta po zasneženih strminah. Ker pa za zimske športe potrebujemo tudi dobro opremo, največje nakupovalno središče severovzhodne Slovenije in prodajalna Hervis v soboto in nedeljo, 23. in 24. novembra, pripravljata sejem zimske športne opreme. Na njem obiskovalce čaka nova in rabljena oprema za zimski oddih.

Pestra izbira zimske športne opreme

Če iščete sani za svoje najmlajše, se želite po smučišču spustiti z novimi smučmi ali pa je letos vaše prvo leto za zimske podvige in še potrebujete vso opremo, lahko v rdeči medetaži Europarkove parkirne hiše kupite vse potrebno za zimske radosti. Prodajalna Hervis v Europarku pa za obiskovalce v času sejma pripravlja tudi številne sejemske popuste in posebne akcije za nakup nove opreme. Na sejmu bodo pestro ponudbo idej za zimske športne aktivnosti predstavili tudi zimska športna središča in drugi turistični ponudniki.

Prodaja rabljene opreme

Obiskovalci, ki svoje zimske opreme ne potrebujejo več, pa jo lahko na sejmu prodajo tako samostojno kot tudi v sklopu komisijske prodaje. Za komisijsko prodajo lahko obiskovalci svoje kose opreme oddajo v soboto, 23. novembra, od 9. do 21. ure in v nedeljo, 24. novembra, od 9. do 12. ure.

Sejem smučarske opreme bo sicer odprt v soboto, 23. novembra, med 9. in 21. uro ter v nedeljo, 24. novembra, med 9. in 17. uro.