O-STA

Doživite praznike na morju

Odštevanje do božičnih praznikov, sproščujoči trenutki v dobri družbi in razmišljanje o darilih našim najdražjim so tiste stvari, ki delajo praznični čas poseben. Prazniki se začnejo v trenutku, ko pomislimo nanje. Preživite jih ob morju. Tam, kjer se zvoku valov pridružita aroma mediteranskih dreves in vonj po sladkih začimbah. Sončni zahodi in sprehodi ob morju niso rezervirani le za poletni čas. Slovenska obala je čarobna tudi v hladnejšem delu leta. V Mind Hotelu Slovenija 5* se lahko prebudite ob pogledu na piranski zaliv, si za zajtrk privoščite mini palačinke, sveže iztisnjene sadno-zelenjavne sokove, med iz satovja, lososove kruhke in kozarec penine.

Razvajajte sebe in svoje najdražje

V Termah Portorož, ki obratujejo vse leto in združujejo številne centre dobrega počutja, se lahko razvajate z obiskom Sauna Parka, si privoščite zdravo plavanje ali pa se sprostite z odlično tajsko ali indijsko masažo z aromatičnimi olji. Vaši najmlajši pa lahko prvič v življenju preizkusijo katero od wellness storitev Term Portorož, namenjenih prav njim. V solni sobi Thalasso Centra Portorož si lahko privoščite tudi družinske terapije ali pa zdravilne fango obloge telesa in se na lastni koži prepričate o koristnih lastnostih soli.

Zimska pravljica za otroke

December je mesec otrok. Tisoče lučk, pravljična bitja, sveže pečeno praznično pecivo, odkrivanje adventnega koledarja, pričakovanje Božička in dedka Mraza - gre za drobne trenutke sreče, ki vsako leto razveseljujejo velike in majhne otroke. V Portorožu je poleg naštetega poskrbljeno tudi za otroško rajanje in delavnice v sklopu Mini Kluba, v znameniti kavarni Café Central bo na ogled hiška iz medenjakov v človeški velikosti, Portorož pa bodo obiskali tudi pomembni gostje - Miklavž z angelčki, nagajivi parkeljček ter Božiček, ki bodo še dodatno razveselili otroke.

Praznično dogajanje za vse okuse

Prazničnega časa si ne moremo predstavljati brez toplih pijač in vonja po cimetu, vaniliji in klinčkih. Božične stojnice v centru Portoroža vsako leto privabijo številne obiskovalce od blizu in daleč. Ročno izdelani spominki, steklenica domačega olivnega olja, domače delikatese ter darilni bon za wellness razvajanje so ideje za izvirno darilo. Na svoj račun bodo prišli tudi glasbeni sladokusci, saj bo 6. decembra prižigu lučk in obisku Miklavža sledil nastop Uroš Perić tria ter violinistke Alenke Mežan.

Več informacij: www.lifeclass.net