O-STA

Svet mogočnih trolov in dinozavrov

Ob gledanju risanke Lovci na trole odkrijte, kdo bo zmagal v starodavni bitki med dobrim in zlim
Pod mestecem Arcadio se skriva neverjetna civilizacija mogočnih trolov.
Jim Lake se skupaj s svojima prijateljema poda na epsko pustolovščino.
Denver, Luka, Iris in Žan so prav posebna druščina.
Denver je poslednji dinozaver, edini svoje vrste.

Dinozavri so izumrli že v pradavnini. Palčki, škratje in troli pa so izmišljena mitološka bitja. Pa je res tako? Na kanalu Minimax lahko v ponedeljek, 2. decembra, ob 7. 20 in 15. 40 premierno vstopite v barviti svet Denverja, poslednjega dinozavra ali se v sredo, 27. novembra, ob 22.10 pridružite epski pustolovščini Lovci na trole priznanega režiserja Guillerma del Tora.

Zviti dinozaver Denver

Denver je poslednji dinozaver, edini svoje vrste. Vendar mu ni nikoli dolgčas. Živi v majhnem, barvitem mestecu, kjer se vedno nekaj dogaja. Denver je spletel nepričakovano bratsko vez z iznajdljivim fantom Luko. Z Iris, kraljico drobnarij in neustrašnim Žanom sestavljajo prav posebno druščino. Veselijo se vseh nepričakovanih dogodivščin, saj jih skupaj nič ne ustavi.

Skrivnostni svet mogočnih trolov

Jim Lake je povsem običajen najstnik, hodi v šolo in se druži s prijatelji. Nekega dne naleti na skrivnostni amulet in njegovo življenje se obrne na glavo. Pod domačim krajem Arcadio odkrije neverjetno civilizacijo trolov in spozna, da se v sencah skrivajo zli troli, ki želijo zavzeti oba svetova. Jim postane lovec na trole in se nenadoma znajde v ključni vlogi, v starodavni bitki med dobrim in zlim.

Če ste na lovu za neverjetnimi dogodivščinami, se pridružite prigodam zelenega dinozavra in pogumnega lovca na trole, ki vas bosta vsak dan zabavala na kanalu Minimax.