O-STA

Kyocera je predstavila nove barvne A3 večfunkcijske naprave TASKalfa

Ljubljana, 3. 12. 2019 - Kyocera Document Solutions Europe, eden od vodilnih svetovnih ponudnikov rešitev za upravljanje z dokumenti, je predstavil dve novi barvni večnamenski napravi, ki bosta s kakovostnimi izpisi in veliko hitrostjo tiskanja pripomogli k izboljšanju učinkovitosti poslovanja v podjetjih. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta najnovejši predstavnici nagrajene skupine multifunkcijskih naprav TASKalfa.

TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci sta nadgradnji modelov, ki se že ponašajo z impresivnimi zmogljivostmi. Po zaslugi novega tonerja in ločljivosti tiskanja 1.200 x 1.200 dpi z 2-bitno tehnologijo (4.800 x 1.200 dpi) pa novi napravi prinašata izjemno kakovost izpisov.

Napravi sta izdelani na enaki zasnovi kot predhodniki, ki so s strani testnega laboratorija Buyers Lab (BLI), prejeli priznanje "Najbolj zanesljiva blagovna znamka za barvne večopravilne naprave 2018-2021". Priznanje je jamstvo za zanesljivost in vzdržljivost delovanja naprav, obe pa sta , tudi zaščitni znak naprav iz serije TASKalfa.

Glede vpliva na okolje postavljata napravi zgled in referenčno vrednost za tovrstne izdelke. Ponašata se z zlatim statusom po oceni metode Electronic Product Environmental Assessment Tool, orodjem, ki pomaga kupcem elektronskih naprav oceniti vpliv naprave na okolje. Status sta napravi pridobili na osnovi dejstva, da je 6% celotne teže naprave izdelano iz recikliranih plastičnih materialov, kot tudi zaradi postopkov, ki so vezani na razgradnjo po koncu življenjskega obdobja naprave.

Po zaslugi zmogljivosti tiskanja do 30.000 izpisov na mesec, dvostranskega podajalnika dokumentov, hitrosti skeniranja do 220 slik na minuto in predalov za papir s kapaciteto do 4.150 listov A4, bosta napravi koristen pripomoček za povečanje zmogljivosti v katerikoli večji ali srednje veliki delovni skupini.

Ena od prioritet pri razvoju TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci je bila varnost, saj se pri Kyoceri zavedajo pomembnosti varovanja podatkov in naprav. Napravam so dodali modul TPM (Trusted Platform Module), ki pomaga zaščititi občutljive podatke, kot so certifikati in podatki o skeniranih slikah, pa tudi funkcijo Secure Boot, ki zagotavlja, da se naprava, pred začetkom izvajanja opravil, zažene z uporabo avtorizirane različice strojne programske opreme (Firmware), kar pomeni, da uporabnik lahko skenira, kopira ali tiska, brez skrbi glede varnosti svojih podatkov.

"Po zaslugi visoke ločljivosti izpisov se napravi lahko pohvalita z izjemno kakovostjo izpisov, tako v barvah kot črno-belo. To ju dejansko ločuje od ostale ponudbe na trgu," je izjavil Deon Wepener, izvedenec za strojne izdelke pri Kyocera Document Solutions Europe.

"Napravi sta idealna izbira za podjetja na področju financ in zavarovalništva, kjer štejejo kakovost, vzdržljivost in učinkovitost. Vse te astnosti so zaščitni znak Kyocerinih izdelkov, kot je serija TASKalfa, opredeljene pa so tudi v naši korporativni filozofiji in so osnova pri razvoju vsakega novega izdelka," je dodal Wepener.

Zanesljivost Kyocerine tehnologije zagotavlja, da vsaka naprava pomaga povečati čas delovanja in zmanjšati nepotrebno porabo. TASKalfa 7353ci in TASKalfa 8353ci zagotavljata izjemno kakovost izpisov, hkrati pa podjetjem omogočata bolj učinkovito in produktivno poslovanje.

##

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions Europe B.V. je skupina podjetij v lasti Kyocera Document Solutions Inc., vodilnega ponudnika rešitev za upravljanje z dokumenti s sedežem v Osaki na Japonskem. Portfelj družbe vključuje zanesljive in okolju prijazne večopravilne naprave in tiskalnike ter poslovne aplikacije in svetovalne storitve, ki strankam omogočajo optimizacijo in upravljanje delovnega toka dokumentov ter izboljšanje učinkovitosti. S strokovnim znanjem in kulturo sočutnega partnerstva, je cilj podjetja pomagati organizacijam izkoristiti znanje, ki spodbuja razvoj in prinaša spremembe.

Kyocera Document Solutions Inc. je ena od ključnih družb, ki sestavljajo korporacijo Kyocera Corporation, vodilnega dobavitelja polprevodniških paketov, industrijskih in avtomobilskih komponent, elektronskih naprav, sistemov za proizvodnjo sončne energije in mobilnih telefonov. V poslovnem letu, ki se je končalo 31. marca 2019, je konsolidirana neto prodaja podjetja Kyocera znašala 1,62 bilijona jenov (približno 14,6 milijarde USD). Kyocera se je uvrstila na seznam "Derwent Top 100 Global Innovators 2018-19", ki ga izdaja Clarivate Analytics in je na Forbesovi lestvici največjih javnih delnic na svetovnem trgu "Global 2000" uvrščena na 655 mesto. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Letališka cesta 29, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si