O-STA

Zabavni, sproščeni in junaški petkovi večeri na kanalu AMC

V petek, 6. decembra, si boste lahko ogledali tudi klasiko Hellboy
V filmu Ameriški izobčenci se bo proti podkupljivim lastnikom ameriške železniške družbe boril tudi šarmanten Colin Farrel
Srhljivi film Lake Placid bo na sporevu 27. decembra ob 20.40
Mafijska komedija Morilec mehkega srca vas bo nasmejala do solz

Petkovi večeri so popolni za brezskrbno poležavanje na kavču z ravno prav soljeno pokovko in odlično filmsko klasiko. V družbi prijateljev ali kar sami se na kanalu AMC prepustite svetu superjunakov, napetih vesternov, grozljivk s pošastmi in plačanih morilcev z mehkim srcem.

Od Divjega zahoda do apokalipse

Filmski večeri bodo najprej namenjeni nepričakovanim junakom. V filmu Hellboy, posnetem po priljubljenih stripih Mika Mignole, spremljate demonskega vraga. Namesto da bi širil zlo, brani svet pred paranormalnimi grožnjami in nenaravnimi pošastmi. S pomočjo neizkušenega agenta Johna Meyersa, telepata Abea Sapiena in Liz Sherman, ki obvlada pirokinezo, se bori proti Grigoriju Rasputinu. Okultni nekdanji svetovalec cesarske družine Romanov namreč želi nad svet pripeljati apokalipso. Z ekranov vas bo pozdravil tudi šarmanten Colin Farrel. V vlogi Jesseja Jamesa, zloglasnega ameriškega izobčenca in enega najbolj iskanih mož Divjega zahoda, se bo v filmu Ameriški izobčenci (American Outlaws) boril proti podkupljivim lastnikom ameriške železniške družbe. Ob gledanju filma Morilec mehkega srca (The Whole Nine Yards) se nasmejte zdravniku iz predmestja. Odkrijte, kaj se zgodi, ko ugotovite, da je vaš sosed poklicni morilec, ki se skriva pred nevarno čikaško mafijsko družino. Po božiču pa se ob filmu Lake Placid pridružite nenavadni skupini ljudi, ki želi obvarovati prebivalce malega mesteca v zvezni državi Maine pred pošastnim krokodilom, ki se skriva v globočinah temnega jezera.

Vabljeni k ogledu filmskih klasik Hellboy v petek, 6. decembra, ob 20.00 in Ameriški izobčenci (American Outlaws) v petek, 13. decembra, ob 20.30. Pred božičnimi prazniki v petek, 20. decembra, ob 20.25 se nasmejte ob mafijski komediji Morilec mehkega srca (The Whole Nine Yards), zadnji petek letos, 27. decembra, ob 20.40 pa si oglejte srhljivi film Lake Placid.