O-STA

Okna za vsak dom

Vgradnja oken poteka enkrat na več deset let, zato je med različnimi vrstami težko izbrati, katera nam bodo služila dlje časa. Vsa so kakovostna in nudijo ustrezno zaščito, zato zgrešili ne boste. Če vaše zahteve in potrebe niso specifične, pomislite na PVC okna, saj za ugodno ceno ponujajo številne funkcionalnosti.

PVC okna in njihove prednosti

PVC okna so klasična in zato primerna za ljudi, ki pri izbiri niso preveč zahtevni. Okna so sodobnih linij in klasičnih oblik, zato se primerna za novogradnje. Med tistimi, ki prenavljate dom in boste pri tem zamenjali tudi okna, pa so celo najbolj priljubljena izbira.

Okna iz plastičnih profilov nudijo visokoenergetsko zaščito. Poleg tega, da so visoko toplotno izolativna, nudijo tudi zvočno izolacijo, kar prav pride tudi v mestih. Vsa sodobna okna so danes narejena po najvišjih standardih, zato je odveč strah, da PVC okna nudijo manjšo zaščito. Prednost plastičnih oken je predvsem v lažjem vzdrževanju. Manj so izpostavljena zunanjim vplivom, zato bodo ob minimalni skrbi, služila več let.

PVC okna so sodobnega in nevpadljivega videza, zato so vedno dobra izbira. Ponudniki omogočajo, da si lahko poljubno izberete tudi barve. Izgled okna pa lahko izboljšate tudi z alu masko. Kombinacija plastike in aluminija je odlična funkcionalna in estetska prilagoditev, ki zaščiti okno in se bo podala k vsaki fasadi.

Okna po meri

PVC okna lahko prilagodite povsem glede na svoje potrebe. Različni profili in sloji zasteklitve nudijo različne kakovosti izolacije. Lahko izberete dobro, odlično ali maksimalno odvisno od lokacije in vaših potreb. Predvsem pa lahko poljubno izbirate barvo, ki je pri izbiri okna zelo pomembna, saj vpliva na končni izgled celotnega stanovanjskega objekta. Moderna okna bi videz starejše hiše lahko pokvarila. PVC okna pa so s klasičnim izgledom primerna za prenove.

S PVC okni boste dobili vse, kar potrebujete za primerno ceno. Posvetujte se s strokovnjaki in oblikujte okna, da bodo izboljšala izgled stanovanja in poskrbela za večjo učinkovitost doma.