O-STA

Zynga obeležila 110 let Bugattija s posebno serijo dogodkov CSR Racing 2

Zynga obeležila 110 let Bugattija s posebno serijo dogodkov CSR Racing 2 (Foto: Business Wire)

Igralci lahko v igri dirkajo in zbirajo ekskluzivne Bugattijeve hiper dirkalne avtomobile

SAN FRANCISCO, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ena izmed vodilnih družb v svetu interaktivne zabave, je danes začela s serijo dogodkov v partnerstvu s proizvajalcem hiperšportnih avtomobilov Bugatti v priljubljeni mobilni igrici dirkanja v pospeševanju CSR Racing 2 (CSR2). Serija dogodkov ob 110. obletnici Bugattija bo igralcem dala priložnost, da v CSR2 zberejo najmočnejše in ekskluzivne hiperšportne avtomobile ter z njimi tekmujejo.

Sporočilo za javnost vključuje večpredstavnostne vsebine. V celoti si ga lahko ogledate tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20191204005025/en/

"Bugatti je eden najbolj legendarnih in najbolj cenjenih proizvajalcev avtomobilov na svetu in resnično smo počaščeni, da lahko z njimi praznujemo tako pomemben mejnik," je dejal Julian Widdows, podpredsednik CSR2. "Naša ekipa je neutrudno delala, da bi bilo vse od elegantne oblike avtomobilov do njihovih zmogljivih motorjev v igrici avtentično predstavljeno. To je najbližje, kar lahko ljubitelj Bugattijev pride lastništvu avta ne da bi ga dejansko kupil."

V seriji je predstavljenih 24 različnih Bugattijev, izmed katerih so trije na voljo ekskluzivno v CSR2. Igralci si lahko avtomobil ogledajo v obogateni resničnosti, pri čemer imajo občutek, kot da sedijo na voznikovem sedežu v najbolj zaželenih hiperšportnih avtomobilih, ki so kdaj obstajali. Integracija vključuje sedem različnih dogodkov v obdobju osmih tednov in bo izpostavljena v nadaljnji, beta različici novega elementa CSR2 igralec proti igralcu, Showdownu.

Ekskluzivno v CSR2 Bugatti:

  • Chiron Super Sport 300: prvi avtomobil serijske proizvodnje, ki je presegel magično mejo 300 milj na uro (483 km/h)
  • La Voiture Noire: enkratna Grand Tourismo mojstrovina
  • Centodieci: najnovejši poklon izvirnemu sodobnemu super dirkalnemu avtomobilu EB110

"Interaktivna zabava je eden glavnih razlogov za navdušenje nad avti med mlado generacijo in krasen način, da ostanemo v stiku z oboževalci po vsem svetu," je dejal direktor Bugattija Stephan Winkelmann. "Navdušeni smo, do bodo imeli prek tega partnerstva naši navdušenci v CSR2 priložnost izkusiti vse naše najnovejše ekskluzivne Bugattijeve hiperšportne avtomobile."

Vsak vidik vseh 24 Bugattijevih avtomobilov v igrici, od sprednjih rešetk do barve avtomobila in šivov, je bilo v CSR2 precizno poustvarjeno po vzoru resničnih hiperšportnih avtomobilov. Igralci lahko avtomobile raziščejo s pridobivanjem posebnih točk za dostop do ročno narejenih animacij, narejenih po naročilu, ki igralcu omogočajo, da odprejo vrata, odprejo pokrov motorja, raziščejo motor, raztegnejo spojler in še več.

CSR2 si lahko brezplačno naložite v App Store kot tudi v Google Play Store. Za več informacij o CSR2 obiščite kanale njene skupnosti na Facebooku, Twitterju, Instagramu in YouTubeu.

Uredniška opomba - Za ogled dodatnega materiala za CSR Racing 2 (CSR2), kliknite tukaj: https://app.box.com/s/56junq0iv8ibm2dx0mqfo8hpkd7qlk64

O podjetju Zynga Inc.

Zynga je eno globalnih vodilnih podjetij na področju interaktivne zabave, katerega misija je povezovanje sveta prek iger. Doslej je že več kot milijarda ljudi igrala kakšno od Zynginih franšiznih iger, kot so CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ in Zynga Poker™. Zyngine igre so na voljo v več kot 150 državah, igrati pa jih je mogoče na različnih družbenih platformah in mobilnih napravah po vsem svetu. Podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2007, ima sedež v San Franciscu ter pisarne v ZDA, Kanadi, Združenem kraljestvu, na Irskem, v Indiji, Turčiji in na Finskem. Za več informacij obiščite www.zynga.com ali sledite Zyngi na Twitterju in Facebooku.

O podjetju Bugatti

Bugatti Automobiles S.A.S. proizvaja najzmogljivejše, najhitrejše, najbolj ekskluzivne in najbolj luksuzne hiperšportne avtomobile. Od ustanovitve leta 1909 je imela prestižna francoska avtomobilska znamka sedež v Molsheimu v Alzaciji in izven njega. Veyron je bil tam izdelan med letoma 2005 in 2015, kot prvi sodoben hiperšportni avtomobil, pri čemer je bilo 450 vozil narejenih ročno. Od jeseni 2016 zaposleni v Molsheimu izdelujejo modele Chiron1.

S 1.500 konjskimi močmi, česar ne doseže noben drug drug serijski avtomobil, navorom 1.600 Newton metrov med 2.000 in 6.000 obrati in številnimi tehničnimi inovacijami Chiron1 od takrat postavlja nove standarde v avtomobilskem inženiringu.

Leta 2017 je Bugatti strankam dostavil 70 vozil, do leta 2018 je številka narasla na 76. Leta 2019 naj bi bilo strankam dostavljenih več kot 80 vozil. Bugatti je napovedal izdelavo 500 avtomobilov- trenutno je možno naročiti le 100 Chironov. Kmalu bo sledila proizvodnja Diva2, posebej prilagojenega vozila za stransko pospeševanje.

Bugatti je član skupine Volkswagen Group od leta 1998 in zaposluje več kot 300 ljudi. Večina jih dela v Molsheimu v Alzaciji. S 37 avto hišami in servisnimi partnerji v 18 državah v Evropi, Severni Ameriki, na Bližnjem Vzhodu ter v Aziji in Pacifiku je Bugatti globalni igralec.

1 poraba goriva, l/100km: mestna vožnja 35,2 / zunaj mesta 15,2 / kombinacija 22,5; skupni izpusti CO2, g/km: 516; razred učinkovitosti: G

2 poraba goriva, l/100km: izvzet iz Direktive 1999/94/EC, saj splošna odobritev modela še ni na voljo

Izjave o prihodnosti

Sporočilo za javnost vsebuje napovedne izjave, ki se med drugim nanašajo na napovedane nove elemente in dogodke v igrici CSR Racing 2. Napovedne izjave pogosto vsebujejo besede, kot so "obet," "napovedano," " načrtovano," "namerava," "bo," "pričakuje," "verjame," "cilja," "pričakuje", izjave v prihodnjiku pa so v splošnem napovedne. Uresničitev ali uspešnost tem, ki jih obravnavajo takšne izjave, vključuje znatna tveganja, negotovosti in predpostavke. Na tovrstne napovedne izjave se ni dobro preveč zanašati, saj temeljijo na podatkih, ki so nam na voljo na današnji dan. Ne obvezujemo se, da bomo tovrstne izjave posodabljali. Več podatkov o morebitnih tveganjih, negotovostih in domnevah je oz. bo na voljo v javnih dokumentih, ki smo jih predložili Ameriški komisiji za trg vrednostnih papirjev (SEC), njihove kopije pa lahko pridobite na naši spletni strani za vlagatelje na naslovu http://investor.zynga.com ali na spletni strani SEC-a na www.sec.gov

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191204005025/en/

Kontakti

Zynga - kontakt za medije:
Kenny Johnston
kjohnston@zynga.com | (602) 999-1890

ali

Bugatti Automobiles S.A.S. kontakt:
Tim Bravo
Direktor za komuniciranje
Mobilnik: +33 640 151969
E-pošta: tim.bravo@bugatti.com

Vir: Zynga

Večpredstavnostne vsebine

Foto

Zynga obeležila 110 let Bugattija s posebno serijo dogodkov CSR Racing 2 (Foto: Business Wire)

Logo