O-STA

V Metliki je zaživela trgovina Bibo telefonija, ki je pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije

Trgovina Bibo telefonija
Trgovina Bibo telefonija

Ljubljana, 5. decembra - Odslej je prebivalcem Metlike in okolice široka izbira mobitelov za mlade in mlade po srcu, različna ponudba mobilnih paketov, paketov, ki vključujejo internet, televizijo in fiksno telefonijo ter dodatna oprema za vaš mobitel in še marsikaj na voljo v trgovini Bibo telefonija. Trgovina Bibo telefonija je svoja vrata odprla na Cesti XV. brigade 27. Za nasvet in informacije pri izbiri najprimernejših paketov, storitev in naprav so vam v sodobno opremljenih prostorih na voljo prijazni in strokovni svetovalci.

Za vse, ki jih boste obiskali do 14. decembra so pripravili 20-odstotni otvoritveni popust na mobilne pakete za nove in obstoječe naročnike.

"Obiskovalci lahko v naši novi poslovalnici v Metliki doživijo in občutijo najnovejšo tehnologijo. Vsakdo lahko v raznoliki ponudbi izdelkov in storitev najde nekaj zase, saj je naša trgovina dobro založena in sodobno opremljena. Verjamemo, da se bodo obiskovalci v takšnem ambientu dobro počutili in da bodo pri nas imeli prijetno izkušnjo. Pri kakršnihkoli vprašanjih ali zagatah pa jim bo seveda z veseljem pomagala naša prodajna ekipa", je ob otvoritvi prenovljenih prostorov dejala vodja trgovine, Simona Baškovič.

V trgovini Bibo telefonija lahko preizkusite tudi NEO. Ste vedeli, da lahko televizijske vsebine odslej poiščete kar z glasom? To storite tako, da enostavno izgovorite naslov filma ali oddaje, ime igralca ali TV-kanala, ki ga želite gledati. Tako ni več potrebno, da veste, na katerem kanalu je kateri program.

In če morda vaša naprava potrebuje servis, bodo za vas uredili vse potrebno.

Trgovina je odprta vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro ter v soboto od 8. do 13. ure. Za informacije jih lahko pokličete na številko 041 305 050 ali jim pišete na telefonija.metlika@bibo.si