O-STA

Božič na morju, zakaj pa ne?

Praznično prebujanje ob pogledu na morje v Grand hotelu Portorož (foto_arhiv LifeClass Hotels & Spa)
Neomejeno plavanje v Termah Portorož - tudi med prazniki (foto_arhiv LifeClass Hotels & Spa)
Božični MiniKlub (foto_arhiv LifeClass Hotels & Spa)

December zaznamujejo: odštevanje do božičnih praznikov, izbira daril za naše najdražje in zadnji prosti dnevi v letošnjem letu. Preživite jih ob morju. Tam, kjer se zvoku valov pridružita aroma mediteranskih dreves in vonj po sladkih začimbah.

4 dobri razlogi za božič na morju:

1. Vonj po mediteranskih drevesih na vsakem koraku. Kaj pravite na prebujanje s pogledom na Piranski zaliv in vonjem po mediteranskih drevesih? Prestiž, ki ni rezerviran le za poletne dni. Potrebujete le udobje hotelske sobe z neposrednim pogledom na morje in razkošen zajtrk, ki sledi.

2. Neomejeno plavanje - tudi med prazniki. Številni centri dobrega počutja in trgovine bodo med prazniki zaprte, Terme Portorož pa obratujejo vse leto. Gostje hotelov LifeClass Portorož imajo prost vstop v bazene z ogrevano morsko in termalno vodo, dodatno pa se lahko razvajajo tudi v Sauna Parku in številnih masažnih centrih. Preživite zimski dan v toplem kopalnem plašču, naj se vam nikamor ne mudi!

3. Božična večerja z razgledom. Kaj, ko bi vsaj enkrat v letu odložili kuhalnico in se prepustili gurmanskim kreacijam odličnih kuharjev? Morda ob pogledu na morje dobite navdih za nove jedi v letu 2020.

4. Pester pravljični program za družine z otroki. Tisoče lučk, pravljična bitja, sveže pečeno praznično pecivo, odkrivanje adventnega koledarja, pričakovanje Božička in dedka Mraza - gre za drobne trenutke sreče, ki vsako leto razveseljujejo velike in majhne otroke. V Portorožu je poleg naštetega poskrbljeno tudi za božično tržnico, otroške predstave, brezplačne koncerte ter plesne nastope, Portorož pa bo obiskal tudi Božiček. Še namig: v znameniti portoroški kavarni Café Central je že na ogled hiška iz medenjakov v človeški velikosti.

Se nadaljuje ...

Več informacij in rezervacije: www.lifeclass.net, booking@lifeclass.net, 05 692 9001