O-STA

OKEx zaganja trgovanje z opcijami

(Grafika: Business Wire)

Prva kripto borza bo pod isto streho ponujala trgovanje z medpotrošniškimi, promptnimi, terminskimi posli, zamenjavami brez dospetja in opcijsko trgovanje

VALLETTA, Malta--(BUSINESS WIRE)-- OKEx, ki je po obsegu trgovanja največja borza za promptne in terminske posle z digitalnimi sredstvi na svetu, je danes napovedala zagon trgovanja z opcijami. Platforma OKEx Options, ki je bil razvita od spodaj navzgor, predstavlja temeljno nadgradnjo trgovalne arhitekture platforme, ki jo podpira hitrejša, bolj stabilna in trdna infrastruktura. Opcijsko trgovanje bo na platformi OKEx na voljo od 27. decembra 2019, simulacija pa se bo začela 12. decembra 2019.

To sporočilo za javnost vsebuje multimedijske vsebine. Celotno sporočilo si oglejte tukaj: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005034/en/

Z zadnjo novostjo OKEx postaja prva kripto borza, ki pod eno streho ponuja trgovanje med potrošniki, trgovanje s promptnimi in terminskimi posli, trgovanje z zamenjavami brez dospetja in opcijsko trgovanje. Uporabniki lahko izbirajo med široko paleto produktov, ki najbolj ustrezajo njihovim strategijam trgovanja in varovanja pred tveganji.

Trgovanje z opcijami je vrsta trgovanja z izvedenimi finančnimi instrumenti, ki kupcu omogoča, da finančne instrumente, ki so predmet pogodbe, po plačilu premije kupi ali proda. OKEx Options bo ponujal tako nakupne kot vpisne opcije, kar krepi fleksibilnost in transparentnost trga s trgovalnimi cenami, ki v veliki meri odražajo trende na trgu. Glede na ostale platforme, ki podpirajo nakupne opcije, verzija OKEx prinaša pomembno izboljšavo.

OKEx Options prav tako vključuje rigorozen sistem za preprečevanje manipulacij. Z namenom preprečevanja manipulacij z zaključnim tečajem OKEx za izračun poštene cene poravnave uporablja povprečje promptnih tržnih podatkov iz številnih platform. OKEx tržno ceno opcije določa v realnem času s pomočjo modela za določanje cen Black-Scholes. Tako ena sama transakcija ali kotacija ne more vplivati na trg opcij - ki se odziva le na ocenjeno nestabilnost opcij.

"Z navdušenjem pričakujemo zagon, saj se povpraševanje za kripto izvedene finančne instrumente povečuje med vsemi segmenti naših strank, še posebej med institucionalnimi vlagatelji, ki izkazujejo najhitrejšo rast povpraševanja po trgovanju z izvedenimi finančnimi instrumenti. Vsem našim strankam, od institucionalnih udeležencev na trgu do malih vlagateljev, želimo ponuditi najširšo paleto orodij za trgovanje in obvladovanje tveganj," je dejal glavni izvršni direktor OKEx Jay Hao. "Options je edinstven instrument, ki trgovalcem omogoča, da s kombinacijo opcijskih pogodb upravljajo z nestabilnostnjo kripto sredstev, jim določajo ceno in obvladujejo tveganja. Udeležencem na trgu obenem omogoča, da izkoristijo več kot le smer trga. Z razvojem kripto trga je naš cilj izgradnja celotnega paketa izvedenih finančnih instrumentov, pri čemer je OKEx Options velik korak na poti k temu cilju, saj zagotavlja rešitve za optimizacijo trgovalnih strategij naših uporabnikov."

Izvorno različico si oglejte na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005034/en/

Kontakti

Mediji
Vivien Choi, media@okex.com

Vir: OKEx

Multimedijske vsebine

Foto

(Grafika: Business Wire)