O-STA

Zihaad Wells se vrača v True Religion Apparel kot kreativni direktor

MANHATTAN BEACH, Kalifornija, ZDA--(BUSINESS WIRE)-- Podjetje True Religion Apparel, Inc. je danes sporočilo, da je bil Zihaad Wells imenovan za novega kreativnega direktorja s takojšnjim učinkom. G. Wells je bil pred tem med letoma 2006 in 2017 podpredsednik za oblikovanje v True Religion Apparel in pred kratkim podpredsednik za oblikovanje in ustvarjalnost v podjetju AG Jeans. Odgovoren bo za oblikovanje izdelkov, trženje in določanje ustvarjalne smeri znamke. G. Wells bo odgovoren glavnemu izvršnemu direktorju Michaelu Buckleyju.

Zihaad Wells globoko razume industrijo znamk jeansa, izdelke, prodajo na debelo in drobno ter spletno prodajo, saj ima več kot dvajsetletne izkušnje. Wells je začel svojo kariero v Levi's Europe, kjer je delal na kolekcijah Levi's Red in Levi's Vintage, preden se je leta 2006 pridružil podjetju True Religion Apparel.

Glavni izvršni direktor Michael Buckley je dejal: "Izjemno smo vznemirjeni in ponosni, da lahko Zihaada Wells ponovno sprejmemo v True Religion Apparel. Zihaad je eden vodilnih ustvarjalnih talentov za jeans in športna oblačila v naši industriji."

G. Wells je svoje imenovanje komentiral takole: "Izjemno sem vznemirjen, da se vračam na True Religion kot kreativni direktor, občutek imam, kot da prihajam domov. Veselim se sodelovanja z Michaelom in ekipo pri vračanju k samemu DNK-ju tistega, zaradi česar je True Religion čudovita znamka, in to je popolno ravnotežje med dediščino in modernostjo, zakoreninjeno v legendarnih jeans oblačilih."

O podjetju True Religion Apparel, Inc.

Podjetje True Religion se je leta 2002 prebilo na jeans sceno Los Angelesa z novim pristopom k izdelovanju klasičnih kavbojk s petimi žepi. S petimi nitkami na iglo in dvema šivoma na 2,5 centimetra je šiv True Religion Super T nemudoma postal prepoznan kot slog, ki je drugačen od vseh drugih znamk jeansa na svetu. True Religion nagovarja edinstvenost, ki jo imamo vsi v sebi. Znamko nosijo športniki, glasbeniki in umetniki po vsem svetu, ki želijo izraziti svoj individualen slog. Z ekskluzivno izbiro legendarnih slogov se True Religion Brand Jeans osredotoča na izdelavo visokokakovostnega vrhunskega jeansa in športnih oblačil za moške, ženske in otroke.

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191209005232/en/

Kontakt

Za True Religion:
Kate Kaminsky
kate@michelemariepr.com
646.863.3923

Vir: True Religion Apparel, Inc.