O-STA

Romantične komedije šarmantnega Freddija Prinza Jr.

Romantična komedija Fantje in punce razkriva nasprotja v ljubezni med spoloma
Al in Imogen bosta spoznala, da je poleg prave ljubezni za obstanek zveze potrebno še nekaj več
Ona je prava je popolna kombinacija romantike, humorja in nepričakovanih zapletov

Se še spomnite lomilcev src, ki smo jih na prelomu tisočletja spremljali v romantičnih komedijah? Med njimi je zagotovo tudi šarmantni Freddie Prinze Jr., ki je imel glavno vlogo v številnih hollywoodskih uspešnicah. Čeprav je v filmih nepoboljšljiv očarljivec, je igralec v resničnem življenju že 18 let srečno poročen. Na kanalu AMC boste januarske sobotne večere v družbi šarmantnega igralca lahko preživeli tudi vi.

Nepričakovana, nepredvidljiva in duhovita ljubezen

V zabavni romantični komediji Ona je prava (She's All That) se Freddie Prinze Jr. predstavi v vlogi Zacka, nogometnega zvezdnika, predsednika razreda in najpopularnejšega fanta moderne srednje šole v Los Angelesu. Laney Boggs (Rachel Leigh Cook) pa je odločno mlado dekle, ki jo namesto popularnosti in srednješolskih zabav zanima umetnost in njena prihodnost. Ko Zacka njegovo dolgoletno dekle Taylor zapusti zaradi vzvišenega zvezdnika resničnostnega šova, ta z najboljšim prijateljem sklene stavo, da lahko katerokoli dekle spremeni v kraljico maturantskega plesa. Kljub temu da se Laney sprva za Zacka ne zmeni, jo ta z vztrajnostjo osvoji, med njima pa se razvije nepričakovana ljubezen. Nasprotja med spoloma so v prijateljstvu, ljubezni in zvezi več kot očitna. Vendar se ravno nasprotja privlačijo. V filmski uspešnici Fantje in punce (Boys and Girls) spremljajte zgodbo fanta in dekleta - od medsebojnega sovraštva, do prvega prepira, nepričakovanega prijateljstva in usodne privlačnosti. Ryan (Freddie Prinze Jr.) in Jennifer (Claire Forlani) bosta ob zabavnih dogodivščinah spoznala, kaj v odnosu želijo ženske in moški. Če želite ugotoviti, ali prava ljubezen resnično obstaja, pa si oglejte film Prava ljubezen (Down to You), v katerem šarmantni Freddie zaigra skupaj s priznano igralko Julio Stiles. Mlada zaljubljenca Al in Imogen v živahnem New Yorku sledita svojim sanjam. Imogen je nadarjena študentka umetnostne zgodovine, Al pa želi postati kuharski mojster. Njuna mlada in neizkušena ljubezen je postavljena pred izziv, ko se v njuno zvezo vmešajo starši, prijatelji in drugi znanci.

Romantično komedijo Ona je prava (She's All That) boste na kanalu AMC lahko gledali v soboto, 11. januarja, Fantje in punce (Boys and Girls) v soboto, 18. januarja, in Prava ljubezen (Down to You) v soboto, 25. januarja.