O-STA

Po napornem in prazničnem decembru na oddih in regeneracijo

Razvajajte se v LifeClass Termah Sveti Martin
Poskrbite za popolno sprostitev uma, duše in telesa
Okusite edinstveno skutino torto z bučnimi koščicami Falat
Termalno-mineralna voda v Temple of Life vsebuje bogastva iz zemeljske globine

Decembrski dnevi so bili namenjeni obdarovanju, krašenju smrečice, peki prazničnih dobrot, druženju, božično-novoletnim večerjam in urejanju vseh delovnih obveznosti do prihoda novega leta. V tako pestrem obdobju na prvo mesto postavimo vse druge in pogosto pozabimo nase. Zato je v novem letu še toliko bolj pomembno, da si vzamemo čas zase in leto začnemo polni energije, pozitivnosti, neobremenjeni in pripravljeni na nove izzive. Po napornem, prazničnem decembru si lahko privoščite oddih in sprostitev v svetu zdravih užitkov v LifeClass Termah Sveti Martin.

Poskrbite za um, dušo in telo

Vaša regeneracija naj bo celostna, poskrbite za um, dušo in telo. V LifeClass Termah Sveti Martin sledijo holistični filozofiji Rudolfa Steinerja, ki združuje vse elemente za ohranjanje zdravja. Prepustite se hedonističnim užitkom v prestižnem, sodobno opremljenem wellness centru, ki je namenjen sproščanju in terapiji. V svetu savn lahko obiščete finsko, rimsko, parno ali bio savno.

Odkrijte nove dimenzije hedonizma

Poskrbite tudi za sprostitev celega telesa. Masaža lahko blagodejno vpliva na duševno počutje, zmanjšuje raven stresa, sprošča mišice in poskrbi za bolj učinkovito delovanje telesa. V medžimurskih termah lahko izbirate med pestro ponudbo tradicionalnih in tajskih masaž ter tudi takšnih, ki so nastale na temelju lokalnih proizvodov. Da se boste počutili popolnoma prenovljeni, se razvajajte v termalnem bazenskem kompleksu Temple of Life. Nadvse bogata termalno-mineralna voda se namreč že več kot 100 let uporablja za izboljšanje zdravja. Vsebuje bogastva iz zemeljske globine, njeni sestavni deli pa so toplina in zdravilni minerali.

Prepustite se kulinaričnim užitkom

Razvajanje v LifeClass Termah Sveti Martin zaključite ob edinstvenih specialitetah medžimurskih term v restavraciji Le Batat. Ob kozarcu žlahtnega medžimurskega vina okusite smuča v skorjici iz bučnih semen ali meso iz tunke. Privoščite si lahko tudi zdravo medžimursko gibanico in "Falat", skutino torto z bučnimi koščicami.

Foto: LifeClass Terme Sveti Martin