O-STA

Plustek širi portfelj optičnih bralnikov

Ljubljana, 13.01.2020 - Plustek Technology je predstavil novi skener SmartOffice PS3180U, ki se ponaša s hitrostjo skeniranja 80 strani na minuto, maksimalno dnevno obremenitvijo 8.000 strani in 100-listnim samodejnim podajalnikom dokumentov, s pomočjo katerega lahko poskenira obe strani poslovnih dokumentov v manj kot eni sekundi!

Plustek PS3180U je zasnovan za upravljanje z dokumenti ali za katerokoli drugo nalogo v procesu digitalne transformacije v zdravstvu, financah, vladnih agencijah, izobraževanju, gradbeništvu ali proizvodnji. Z njim je možno skenirati tudi osebne ali druge izkaznice in vizitke do debeline 1,2 mm. Samodejna obdelava slik omogoča ostre in kakovostne slike majhne velikosti, ki se ponašajo z visoko stopnjo optičnega prepoznavanja besedila. Vgrajeni ultrazvočni senzor, ki omogoča odkrivanje napačnega podajanja, preprečuje zastoje papirja in dvojno podajanje. Gonilnik TWAIN, ki predstavlja industrijski standard, zagotavlja združljivost z vsemi programi, ki omogočajo slikanje in skeniranje dokumentov, vključno s programi Cerner, Epic, LaserFiche, Docuware, Square 9, FileDirector in drugimi.

"SmartOffice PS3180U je idealen za uporabnike, ki morajo vsakodnevno skenirati velike količine dokumentov. Napravo odlikuje stroškovna učinkovitost, majhne mere in izjemna enostavnost uporabe, zato je primerna za naloge skeniranja dokumentov ali kartic ID v podjetjih vseh velikosti," je dejal Johnson Yang, podpredsednik Plustek Americas.

Glavne lastnosti SmartOffice PS3180U:

· Hitrost skeniranja 80 ppm / 160 ipm v sivinskem načinu
· 100-listni samodejni podajalnik dokumentov
· Maksimalna dnevna obremenitev: 8.000 skenov
· Napredne funkcije obdelave slik - samodejno ravnanje in obračanje strani, prilagajanje svetlosti, zaznavanje barv in povečanje natančnosti OCR
· Maksimalna površina skeniranja: 216 x 5.080 mm (Š x D)
· Ločljivost do 600 dpi
· Gonilnik TWAIN, program za prepoznavanje besedila Abbyy OCR in aplikacija za skeniranje DocAction

Plustek SmartOffice PS3180U je najnovejša pridobitev v širokem portfelju ameriškega proizvajalca Plustek. V Sloveniji ga zastopa in prodaja Xenon forte d.o.o., napravo pa lahko kupite tudi prek verige partnerjev podjetja. Več informacij dobite na spletni strani http://bit.ly/2snx8Kq.

##

O podjetju Plustek:

Plustek je eden od vodilnih proizvajalcev naprav za vizualno prikazovanje, s sedežem na Tajvanu. Posluje od leta 1986 in se ponaša s ponudbo več kot 30 modelov optičnih bralnikov, vključno z rešitvami za skeniranje za dokumente, osebne izkaznice, potne liste ter mobilnimi skenerji, knjižnimi, filmskimi in foto skenerji. Za več informacij obiščite spletno stran plustek.com.

O podjetju Xenon forte

Xenon forte d.o.o. je podjetje s tradicijo, saj praznuje že svojo 30-letnico obstoja. V celotnem času svojega obstoja se zavzema za odličnost in verodostojnost. Skupaj s podjetji Xenon forte Zagreb d.o.o., Xenon forte Montenegro in Xenon forte d.o.o. Sarajevo skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera, Synology, Trodat, KAI, Plustek in CZUR na področju Republike Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Črne gore.
Dejavnost podjetja je distribucija in prodaja izdelkov informacijske in komunikacijske tehnologije ter storitev na tem področju. Glavni program je distribucija in prodaja tiskalnikov, večopravilnih naprav in storitev upravljanja z dokumenti japonske korporacije Kyocera. Podjetje Xenon forte sodeluje s korporacijo Kyocera že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Poleg tega pa ponuja tudi proizvode nekaterih drugih uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi so strežniki NAS tajvanskega podjetja Synology, izdelki vodilnega ponudnika in proizvajalca štampiljk TRODAT, jekleni noži japonskega proizvajalca KAI in program profesionalnih in knjižnih skenerjev proizvajalcev Plustek ter CZUR.